موضوعات داغ: # قیمت مصالح ساختمانی # ارزش دلاری بورس # پاپ فرانسیس # رئیس سازمان بورس اوراق بهادار # ارزش معاملات بورس # پیش بینی بازارها # افت بورس # انرژی

واردات ۱.۵ میلیارد یورو کالای مشابه تولید داخل

تجارت نیوز
رئیس کمیسیون ویژه تولید ملی مجلس از انجام واردات یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون یورو کالای خارجی با وجود تولید مشابه آن در داخل کشور خبر داد.

حمیدرضا فولادگر برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما گفت: ستاد اقتصاد مقاومتی، مردمی کردن تولید، توجه به اقتصاد دانش بنیان، صنعتی کردن آن، رقابت‌پذیر کردن تولید، افزایش بهره‌وری و تکمیل زنجیره صنایع به ویژه در بخش معادن را به دستگاه‌های مختلف تکلیف کرده است.

به گزارش تجارت‌نیوز، وی افزود: درباره حمایت از تولید داخل بسیاری از دستگاه‌های اجرایی کشور به این ابلاغیه توجه نکرده‌اند و در ۹ رقم کالا از جمله پمپ، الکتروموتور، توربین و … وزارت نفت، نیرو، صنعت و معدن، بهداشت و درمان و … یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون یورو واردات انجام داده‌اند در حالی که نمونه این تجهیزات در داخل تولید می‌شود.

فولادگر گفت: درباره اقتصاد مقاومتی توان سه قوه به کار گرفته نشده و بر این اساس اوایل سال آینده مجلس شورای اسلامی گزارشی را به صحن علنی مجلس ارائه خواهد داد.

رئیس کمیسیون ویژه تولید ملی مجلس شورای اسلامی افزود: نیمی از احکام قانون بهبود فضای کسب‌و‌کار اجرا نشده است.

 

منبع: ایبنا

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی