موضوعات داغ: # پاپ فرانسیس # رئیس سازمان بورس اوراق بهادار # ارزش دلاری بورس # بحران آب # هوش مصنوعی # سرمایه گذاری # بوشهر # افزایش قیمت مسکن

شرایط اخذ مالیات بر درآمد

عضو کمیسیون برنامه بودجه مجلس با بیان این‌که باید موجران بخشی از درآمد اجاره را به‌عنوان مالیات پرداخت کنند، گفت: باید مالیات واحدهای فروخته شده نیز به دولت پرداخت شود.

عبدالرضا مصری عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس اظهار کرد: درباره شرایط اخذ مالیات باید ملاحظاتی رعایت شود، به‌طور مثال موضوع مالیات بر درآمد در قانون مالیات‌ها تعریف شده که امر مثبتی است و در این راستا باید از سود شرکت‌ها مالیات اخذ کرد.

به گزارش تجارت‌نیوز، وی با بیان این‌که نباید موضوعی با عنوان مالیات بر حقوق مطرح شود بلکه هدف اخذ مالیات بر درآمد است، ادامه داد: به عبارتی نباید از سرمایه، مالیات اخذ شود، مثلا به یک کارخانه مالیات تعلق نمی‌گیرد بلکه باید از درآمد کارخانه مالیات دریافت شود.

وی همچنین به مالیات بخش مسکن اشاره کرد و افزود: صاحبان املاک زمانی که واحدهای مسکونی را اجاره می‌دهند باید بخشی از درآمد اجاره را به عنوان مالیات پرداخت کنند حتی باید مالیات واحدهای به فروش رفته را نیز پرداخت کند اما نباید از املاک فروش نرفته به دلیل گذشت زمان مالیات، اخذ کرد.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس با تاکید بر این‌که باید شرایط برای سرمایه گذاری تسهیل شود تا از درآمد حاصل بتوان مالیات اخذ شود،  گفت: در هر صورت باید زمینه سودآوری در بخش‌های تولید تسهیل شود تا سرمایه‌ها راهی بازارهای مولد اقتصادی شود.

 

منبع: تسنیم

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی