موضوعات داغ: # ترامپ # فوتبال # نمایشگاه کتاب # سیدعباس عراقچی # مذاکره # روسیه # امارات # فرانسه

استراتژی، رکن اساسی اجرای ایده‌های استارت‌آپی

استراتژی، رکن اساسی اجرای ایده‌های استارت‌آپی
زمانی که افراد ایده‌های جذاب، پولساز و مبتکرانه را در سر می‌پرورانند باید با پشتوانه استراتژی‌های دقیق آن را به مرحله اجرا درآورند. کارشناسان و پژوهشگران آکادمیک در دانشگاه هاروارد اقدام به تحلیل و تفسیر استراتژی‌ها و لزوم در نظر گرفتن‌شان برای برپایی استارت‌آپ موفق کردند که همین مطالعات نشان دهنده اهمیت نقشه راه در موفقیت کسب و کارهای نوظهور است.

به گزارش تجارت‌نیوز، استراتژی و عمل بر پایه روش‌ها و ساختارهای مشخص ذهنی برای عموم فعالیت‌ها اقدامی لازم و ضروری است. در این چارچوب برخی فعالیت‌ها بیش از باقی به تعیین و عمل در چارچوب استراتژی‌های تعیین شده نیازمندند. زمانی که افراد ایده‌های جذاب، پولساز و مبتکرانه را در سر می‌پرورانند باید با پشتوانه استراتژی‌های دقیق آن را به مرحله اجرا درآورند. کارشناسان و پژوهشگران آکادمیک در دانشگاه هاروارد اقدام به تحلیل و تفسیر استراتژی‌ها و لزوم در نظر گرفتن‌شان برای برپایی استارت‌آپ موفق کردند که همین مطالعات نشان دهنده اهمیت نقشه راه در موفقیت کسب و کارهای نوظهور است.

جاشوا گنز استاد دانشگاه هاروارد در این رابطه معتقد است که معمولا دو خطا در سازمان‌ها و استارت‌آپ‌ها به وجود می‌آید. یعنی در مرحله اول کارآفرینان تلاش می‌کنند استراتژی را در نظر بگیرند که تمام بخش‌ها و مراحل کار را با یکدیگر هماهنگ کند و ریزترین مسائل را نیز از قلم نیندازد. در حالی که می‌توان گفت استراتژی وجود ندارد که بتواند از هر نظر بی‌نقص باشد.

خطای دوم اما به نسبت خطای اول شیوع بیشتری در میان استارت‌آپ‌ها دارد. در این نمونه افراد برای مسائل به دنبال راه حل می‌گردند و تا زمانی که نیاز به اقدامی برای حل مسئله وجود نداشته باشد به این ماجرا توجه نمی‌کنند.

برای استارت‌آپ‌هایی که به تازگی کار خود را آغاز کرده‌اند دو مفهوم در چارچوب استراتژی‌های مطرح شده از اهمیت بالایی برخوردار است. تقابل همکاری و رقابت از ابتدای راه اندازی استارت‌آپ دغدغه اصلی مدیران مجموعه‌های تازه تاسیس بوده است. بدیهی است کسانی که در فضای استارت‌آپی دست به تولید کالا یا ارائه خدماتی خاص می‌زنند باید در شروع کار با رعایت مسائل گوناگون دست به رقابت بزنند. بازاریابی و درک درست از تجارت در فضای موجود، از جمله نکاتی است که باید در نظر گرفته شود تا جای رقابت و همکاری‌های متقابل با یکدیگر اشتباه گرفته نشود.

[imp content=”یکی از مهمترین بخش‌های استراتژی‌ استارت‌آپ‌ها را می‌توان در نوع رفتار با رقبا ارزیابی کرد”]

اگر بخواهیم مثالی را برای استارت‌آپ‌هایی بیان کنیم که همکاری متقابل را به رقابت ترجیح دادند با عنوان‌های زیادی روبرو نمی‌شویم. اما سیستم دالبی در این چارچوب یکی از مثال‌های روشن است. این کمپانی که ابتدا در مورد کاهش نویز موسیقی فعالیت‌ خود را آغاز کرده بود در دورانی کار خود را رونق داد که سونی به عنوان یکی از کمپانی‌های صاحب فرمانروایی در حوزه موسیقی شناخته می‌شد. اما دالبی در کمال آرامش با تمرکز بر افزایش کیفیت، کار خود را انجام داد و به برند اصلی و اول تبدیل شد.

در همین مسیر یکی از مهمترین بخش‌های استراتژی‌ استارت‌آپ‌ها را می‌توان در نوع رفتار با رقبا ارزیابی کرد. یادگیری از رقبا یکی از تکنیک‌های مهم برای رفتار با شرکت‌ها و استارت‌آپ‌هایی است که عملکرد مشابه‌ای با یکدیگر دارند. بدیهی است که قبل از این مرحله یعنی آموختن از رقبا، فعالان در حوزه استارت‌آپی باید چشم‌انداز خود از بازار کار و مسیری که قصد دارند با طی آن به اهداف‌شان دسترسی پیدا کنند را مشخص کنند.

همچنین درک مشتری و کسانی که با خدمات استارت‌آپی ارائه شده در ارتباط هستند از مهمترین محورها محسوب می‌شود. به این صورت که باید درک کرد که مشتری به چه دلیل با چه انگیزه و بر اساس چه استدلالی باید از کالا یا خدمات ارائه شده استفاده کند.

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی