موضوعات داغ: # پاپ فرانسیس # قیمت سکه # سرمایه گذاری # ارزش دلاری بورس # قیمت شمش نقره # ارزش معاملات بورس # افزایش قیمت مسکن # اجاره بها مسکن
یک مقام مسئول خبرداد:

پایان پروازهای اربعین با انجام ۹۰۶ پرواز در فرودگاه امام

معاون بهره‌برداری فرودگاه امام خمینی (ره) از اتمام عملیات پروازهای اربعین با اعزام و پذیرش بیش از ۱۵۷ هزار زائر در این فرودگاه و همزمان با پایان ماه صفر خبر داد.

علی رستمی با اشاره به اعزام و پذیرش ۱۵۷ هزار و ۳۳۳ زائر در عملیات پروازی اربعین امسال اظهار داشت: در مجموع ۷۸ هزار و ۷۷ نفر در عملیات رفت و ۷۹ هزار و ۳۵۶ نفر در عملیات برگشت پروازهای اربعین از طریق فرودگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) اعزام و پذیرش شدند.

به گزارش تجارت‌نیوز،رستمی با بیان اینکه در عملیات پروازی اربعین ۹۷، شاهد کاهش ۳۲ درصدی تاخیر پروازها بودیم گفت: از تاریخ ۲۷ مهر تا ۱۶ آبان‌ماه ۹۰۶ نشست و برخاست انجام شد که ۸ شرکت هواپیمایی ایرانی به همراه شرکت هواپیمایی العراقیه، مسؤلیت انتقال زائران اربعین حسینی (ع) را بر عهده داشتند.

عضو هیئت مدیره فرودگاه امام خمینی (ره) ادامه داد: میزان کل بار جابه جا شده زائران اربعین حسینی (ع) در پروازهای رفت و برگشت از فرودگاه بین‎المللی امام خمینی (ره) بالغ بر ۱۴۷ تُن برآورد شده است.

رستمی خاطرنشان کرد: عملیات پروازی اربعین ۹۷ همزمان با اتمام ماه صفر به پایان رسید که در این عملیات با تخصیص بال شرقی ترمینال مسافری فرودگاه بین‎المللی امام خمینی (ره) در زمان اعزام و تخصیص بال غربی ترمینال در زمان پذیرش و در نظر گرفتن گیت‎های اختصاصی گذرنامه، رضایت مندی خوبی را در بین زائران عتبات عالیات شاهد بودیم.

 

منبع:فرودگاه امام خمینی (ره)

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی