موضوعات داغ: # ارزش دلاری بورس # پاپ فرانسیس # رئیس سازمان بورس اوراق بهادار # بحران آب # هوش مصنوعی # سرمایه گذاری # بوشهر # افزایش قیمت مسکن

رکود معیشت مردم را سخت کرده است

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس، با انتقاد از سیاست های نامنسجم دولت ها که اقتصاد کشور را بیمار کرده است، گفت: رکود موجود در اقتصاد سطح مبادلات اقتصادی را صفر و معیشت مردم را با مشکلات عدیده ای مواجه کرده است. تجارت نیوز:عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس، با انتقاد از سیاست […]

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس، با انتقاد از سیاست های نامنسجم دولت ها که اقتصاد کشور را بیمار کرده است، گفت: رکود موجود در اقتصاد سطح مبادلات اقتصادی را صفر و معیشت مردم را با مشکلات عدیده ای مواجه کرده است.

تجارت نیوز:عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس، با انتقاد از سیاست های نامنسجم دولت ها که اقتصاد کشور را بیمار کرده است، گفت: رکود موجود در اقتصاد سطح مبادلات اقتصادی را صفر و معیشت مردم را با مشکلات عدیده ای مواجه کرده است.
سیدسعید زمانیان دهکردی با انتقاد از شرایط کنونی کشور،گفت:رکود موجود در اقتصاد سطح مبادلات اقتصادی را صفر و معیشت مردم را با مشکلات عدیده ای مواجه کرده است.
نماینده مردم شهرکرد در مجلس شورای اسلامی،با تاکید بر اینکه تلاش مسئولان برای رشد مبادلات اقتصادی در کشور می تواند بهبود اوضاع را رقم بزند، افزود: در شرایطی که کوچک ترین مبادله ای انجام نمی شود رکود ملموس تر خواهد شد.
سیاستگذاری های دولت ها شرایط اقتصادی کشور را وخیم کرد
این نماینده مردم در مجلس نهم،با بیان اینکه سیاست های نامنسجم دولت ها اقتصاد کشور را بیمار کرده است، تصریح کرد: باید بدانیم نه سیاست های صرف انقباضی و نه سیاست های صرف انبساطی دوای درد اقتصاد ما نیست؛بلکه برای درمان این بیماری مزمن باید این دو اهرم باهم در مواقع مشخص دیده شوند.
وی با تاکید براینکه اجرای هر یک از سیاست های مذکور به تنهایی می تواند شرایط کشور را وخیم تر کند،تصریح کرد: یکی از این سیاست ها به رکود و دیگری به تورم منجر می شود؛بنابراین دولت ها باید با سیاست گذاری مشخص ضمن درک شرایط اقتصادی کشور اقدام به اجرای سیاست ها کنند.
به گزارش خانه ملت،عضوکمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه ایجاد توازن میان عرضه و تقاضا کلید بهبود وضعیت اقتصادی کشور است، گفت: در حال حاضر این توازن با دخالت های نابجای دولت ها و همچنین رفتارهای پرخطر برخی سو استفاده کنندگان برهم خورده است.
نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی