موضوعات داغ: # فوتبال # ترامپ # آمریکا # سیدعباس عراقچی # اسرائیل # عراقچی # جنگ # نتانیاهو
یک عضو شورای عالی بورس خبر داد:

تصمیم جدید بورسی در راه است / امتیازی ویژه برای شرکت‌های جدید بورسی

تصمیم جدید بورسی در راه است / امتیازی ویژه برای شرکت‌های جدید بورسی
یک عضو شورای عالی بورس با اشاره به پیشنهاد جدید برای بازار سهام، عملی شدن این پیشنهاد را در جهت توسعه بازار سرمایه عنوان و بیان کرد: به‌زودی اطلاعات بیشتری در این باره منتشر خواهد شد.

به گزارش تجارت‌نیوز، یک عضو شورای عالی بورس با اشاره به پیشنهاد جدید برای بازار سهام، این تصمیم را در جهت بازار سرمایه عنوان و بیان کرد: به‌زودی اطلاعات بیشتری در این باره منتشر خواهد شد.

سعید اسلامی بیدگلی در توییتی نوشته است: برای حل مشکل مالیاتی شرکت‌های متقاضی پذیررش در بورس‌ها، با پیگیری کانون نهادها، اتاق بازرگانی و بورس و طرح موضوع در شورای عالی بورس، پیشنهادی ارائه شد که با تصویب شورای هماهنگی اقتصادی سران قوا مزیت مالیاتی خوبی برای شرکت‌هایی که در سال ۱۳۹۹ در بورس‌ها پذیرش بشوند، ایجاد شده است.

وی سپس در کانال تلگرامی خود در این باره نوشت که این تصمیم در جهت توسعه بازار سرمایه خواهد بود و به زودی اطلاعات بیشتری در این باره منتشر خواهد شد.

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی