به گزارش تجارتنیوز، این افزایش سرمایه از محل ماده(۱۴)قانون حداکثر استفاده از توان تولیدی و خدماتی کشور و حمایت از کالای ایرانی و متعاقب صورتجلسه تاریخ ۱۳۹۹/۴/۲۸ مجمع عمومی فوق العاده این بانک و مجوز تاریخ ۱۳۹۹/۱۲/۲۷ بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران صورت گرفته است.
بر اساس این گزارش،با توجه به مراحل پایانی ثبت افزایش سرمایه دیگری به مبلغ۱۰هزارمیلیارد ریال از محل بند (و) تبصره (۵) قانون بودجه سال۱۳۹۹،سرمایه بانک کشاورزی از۲۰۹۰۰۰میلیارد ریال فراتر خواهد رفت.
این افزایش سرمایه باعث تقویت ساختار ترازنامه بانک کشاورزی شده و توان این بانک برای تحقق شعار تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها را به طور حتم دو چندان خواهد کرد.
آخرین اخبار حوزه بورس را در صفحه بورس تجارتنیوز بخوانید.
منبع: فارس
ما فروختیم نیاز داشتیم وگر نه نمی فروختیم
چه بدبختی اگه نیاز نداشتیم نمی فروختیم
بانک کشاورزی کی توی بورس عرضه میشه؟
بانک کشاورزی پول سهام عدالت چرا واریز نمیکنید از ۱۲خردادماه ۹۹ ثبت فروش انجام دادم وما حالا ۳۰فروردین ۱۴۰۰ هستیم وهیچ خبری از واریز پول سهام عدالت نشده اگر محتاج نبودیم که نمیفروختیم
خبر خوبیه حالا کارمندان بانک سند میزنند وبا یک دستکاری حرفه ای به کسری بودجه تبدیل میکنند اشک کشاورز با سهامداران سهم بورس ماندنی است
بانک کشاورزی که تو بورس نیست. چه ربطی به بورس و سهامدارا داره
سرمایهداران یانک کشاورزی؟! مگه این بانک تو بورس هستش؟!
سهامداران گندم بکارن