موضوعات داغ: # باشگاه استقلال # خلاصه بازی # لیگ برتر فوتبال ایران # استانداری تهران # تعطیلی ادارات # تعطیلی مدارس # تورم # تورم اقلام خوراکی

پرچمداران انرژی تجدیدپذیر در جهان در سال ۲۰۲۱

بر اساس گزارش یورونیوز لیستی از کشورها مربوط به سال ۲۰۲۱ منتشر شده که در آن میزان وابستگی هرکشور به انرژی‌های تجدیدپذیر و سوخت‌های فسیلی آورده شده است.

به گزارش تجارت‌نیوز، گرمایش جهان و تغییرات اقلیمی باعث شده تا برخی کشورهای پیشرفته به انرژی‌های تجدیدپذیر روی بیاورند. این درحالیست که برخی کشورهای جهان هنوز به سوخت‌های فسیلی متکی هستند و برنامه‌ای برای پیشبرد انرژی‌های تجدیدپذیر ندارند.

به نقل از یورونیوز، بر اساس یک مطالعه توسط پلتفرم مقایسه تعرفه انرژی Utility Bidder، تعداد ۲۰ کشور پیشرو در زمینه انرژی‌های تجدیدپذیر به همراه ۲۰ کشور وابسته به سوخت‌های فسیلی شناخته شدند.

سوخت‌های فسیلی بررسی شده شامل زغال‌سنگ، نفت، گاز طبیعی و سوخت‌های تجدیدپذیر شامل بیوسوخت‌ها، انرژی خورشیدی، بادی و هیدروالکتریک (برق‌آبی) بودند.

نقاط مشترک نروژ و برزیل و نیوزلند در چیست؟

هر سه کشور در انرژی‌های تجدیدپذیر پیشرو هستند و نام آنها در این لیست به ترتیب در جایگاه‌های اول و دوم و سوم قرار گرفته است.

نروژ بیشتر از سایر کشورهای جهان از انرژی هیدروالکتریکی بهره می‌برد به طوری که این انرژی مسئول تامین ۴۵ درصد از نیاز این کشور است. در این کشور اسکاندیناوی بارش‌های مکرر باران شرایط مناسبی برای بهره‌گیری از انرژی هیدروالکتریک فراهم می‌کند.

برزیل به عنوان دومین کشور در لیست Utility Bidder از نظر بهره‌گیری از انرژی‌های تجدیدپذیر، در تولید بیوسوخت‌ها پیشرو است که این منابع ۳۲ درصد از کل انرژی تامینی را شامل می‌شود. برزیل دومین تولید کننده اتانول و یک رهبر صنعتی در زمینه تولید اتانول از نیشکر است که موفق‌ترین سوخت جایگزینی است که تا به امروز معرفی شده است.

Sized 1 3

 

نیوزلند ۴۲ درصد از انرژی خود را از منابع تجدیدپذیر تامین می‌کند. نیوزلند کشور پیشرو دیگری در زمینه بهره‌گیری از انرژی بادی و خورشیدی است که توانایی تامین ۲۵ درصد از نیازهای خود را با این انرژی‌ها دارد. این کشور در معرض رژیم بادهای غربی دائمی و شدیدی قرار دارد که موقعیتی بسیار مناسب برای بهره‌گیری از این انرژی تجدیدپذیر فراهم می‌کند. این کشور دارای مناطق وسیع و مناسب برای انرژی خورشیدی نیز می‌باشد.

کدام کشورها بیشترین وابستگی به سوخت‌های فسیلی را دارند؟

سنگاپور با ۹۸ درصد وابستگی، بدترین شرایط را در این لیست دارد. ۷۳ درصد از نیاز انرژی سنگاپور به وسیله سوخت‌های فسیلی تامین می‌شود و بیشترین سوخت فسیلی مصرفی در این کشور نفت است. این کشور محل مناسبی برای شرکت‌های نفتی بزرگی چون Exxon mobile است، زیرا بهترین موقعیت منطقه برای تجارت را داراست و فرض می‌شود که محیطی سالم دارد.

به دنبال سنگاپور، استرالیا با ۹۳ درصد وابستگی و افریقای جنوبی با ۹۱ درصد وابستگی، دومین و سومین کشور از نظر وابستگی به سوخت‌های فسیلی هستند.

امار انرژی تجدیدپذیر

در ادامه لوکزامبورگ و هلند با ۹۰ درصد به عنوان چهارمین و پنجمین کشورهای این لیست هستند.

هلند بیشترین سهم از منابع گاز طبیعی را در بین تمام کشورهای موجود در لیست دارد. ۵۰ درصد این سهم از بزرگترین میدان گازی اروپا یعنی Groningen gas Field تامین می‌شود. اگرچه دولت هلند متعهد شده تا سال ۲۰۲۲ تامین انرژی از این میدان را متوقف کند.

مهم‌ترین اخبار حوزه اقتصاد سبز را در صفحه اقتصاد سبز تجارت‌نیوز بخوانید.

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی