موضوعات داغ: # بارش برف # تعطیلی ادارات # تعطیلی مدارس # سرما # آلمان # انتخابات # سایپا # واگذاری خودروسازان
تجارت‌نیوز گزارش می‌دهد:

تسلا این بار در آلاسکا!/ استقرار مگاپک‌های ساخت تسلا در سرمای شدید!

شرکت معروف تسلا این بار با محصول جدید خود یعنی مگاپک (Megapack) پا به عرصه ذخیره انرژی گذاشته و به دنبال کاهش استفاده از سوخت‌های فسیلی در توربین‌هاست.

/به گزارش تجارت‌نیوز، تسلا به‌تازگی یک سیستم ذخیره انرژی جدید را در آلاسکا مستقر کرد. این سیستم کمتر به سوخت‌های فسیلی وابسته است و حتی در دمای بسیار سرد عملکرد مناسبی دارد.

businessinsider  گزارش داده است که در شبه‌جزیره ناب کنای آلاسکا، پروژه جدیدی توسط تسلا راه‌اندازی شده که جایگزین پایدارتری برای توربین‌های گازی است که انرژی چهار ماه از سال منطقه را تامین می‌کند.

سایت خبری Electrek گزارش داد که ۳۷ مگاپک تسلا که جدیدترین و بزرگ‌ترین محصول ذخیره انرژی این شرکت است اکنون در این منطقه مستقر شده‌اند. این پروژه اولین بار در سال ۲۰۱۹ توسط هومر الکتریک که یک تعاونی برق مستقر در آلاسکا که با تسلا همکاری می‌کرد، اعلام شد.

تسلا۱

هومر الکتریک آن را جایگزینی پایدارتر برای توربین‌های گازی می‌داند که این صنعت مدت‌هاست از آن استفاده می‌کرد، علاوه بر این، کمک شایانی به عدم قطعی برق در آینده می‌کند.

این تعاونی در چند ماه گذشته با دو قطعی بزرگ مواجه شد. این نگرانی زمانی تشدید می‌شود که دما در شبه‌جزیره به کمتر از منفی ۳۰ درجه سانتی‌گراد برسد.

سایت خبری Electrek گزارش داد که هومر الکتریک همچنین امیدوار است این پروژه راه را برای ابتکارات بیشتر انرژی‌های تجدیدپذیر هموار کند. تسلا گزارش داد که «نصب Megapack مزایای جانبی بزرگی را برای بازکردن درهای جدید به روی پروژه‌های انرژی تجدیدپذیر فراهم می‌کند. در غیر این صورت ابزار‌های تولید حرارتی موجود را افزایش می‌دهد».

کاهش اتکا به سوخت‌های فسیلی

تسلا در وب‌سایت خود نوشت: «برای کاهش اتکای جامعه به سوخت‌های فسیلی برای به حرکت درآوردن توربین‌ها، هومر الکتریک ۳۷ مگاپک تسلا را نصب کرد که حتی پایداری شبکه را در دماهای بسیار سرد فراهم می‌کرد». Megapack دارای ظرفیت ذخیره‌سازی ۳ مگاوات ساعت و اینورتر ۱/۵ مگاوات است که از سایر محصولات برقی مانند Powerpack و Powerwall پیشی می‌گیرد.

طبق اعلام وبسایت تسلا، این محصول را می‌توان ۱۰ برابر سریع‌تر از سایر سیستم‌های موجود در بازار نصب کرد.

پروژه‌های مشابه تسلا در کالیفرنیا، هاوایی، استرالیا و ساموآی آمریکایی نصب شده‌اند که از باتری‌های تسلا برای افزایش بهتر عملکرد شبکه‌های انرژی خود استفاده کرده‌اند. در عین حال اتکای آن‌ها به سوخت‌های فسیلی را کاهش داده‌اند.

بزرگ‌ترین آن‌ها در بین همه محصولات، باتری استرالیایی است که دارای یک سیستم پاورپک ۱۲۹ مگاوات ساعتی است. بنا بر اعلام تسلا، این بزرگ‌ترین باتری لیتیوم یونی جهان است.

مهم‌ترین اخبار اقتصاد سبز را در صفحه اقتصاد سبز تجارت‌نیوز بخوانید.

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی