به گزارش تجارتنیوز، شرایط بازار مانند سال ۲۰۱۳ است. در آن سال بیتکوین ۶۹ درصد ریزش کرد و روند اصلاحی این ارز ۱۹۷ روز طول کشید. اگر این روند تکرار شود فعلا باید منتظر باشیم چون بیتکوین از سقف قیمتی خود ۵۴ درصد ریزش کرده و از لحاظ زمانی فقط ۹۵ روز از اصلاح گذشته است.
در حال حاضر بازار مشتقات شاهد خروج معاملهگران اهرم است و نرخ سود معاملات بازار آتی به اوایل سال ۲۰۲۱ رسیده و حجم معاملات هم به شدت سقوط کرده و تقاضا از سمت بزرگان کاهش پیدا کرده است.
در ادامه به بررسی ۴ ارز دیجیتال برتر در هفته گذشته میپردازیم:
BTC
بیتکوین تلاش میکند حمایت ۳۱ هزار دلار را حفظ کند اما کندلها نشان از افزایش عرضه دارند.
میانگین متحرک ۲۰ روزه سیگنال منفی دارد و شاخص مقاومت نسبی هم در منطقه منفی قرار دارد و این نشان از برتری عرضه بر تقاضا است. اگر محدوده حمایت ۳۱ هزار دلار از دست برود بیتکوین میتواند تا ۲۸ هزار دلار ریزش کند.
محدوده ۲۸ تا ۳۱ هزار دلار بسیار حیاتی است چون اگر این محدوده از دست برود احساسات تشدید میشود و ریزش تا محدوده ۲۰ هزار دلار ادامه دارد.
اما اگر تقاضا افزایش پیدا کند و قیمت به بالای میانگین متحرک ساده ۵۰ روزه (۳۴ هزار و ۹۲۵ دلار) برسد نشاندهنده کاهش فشار فروش است و این موضوع میتواند خبر خوبی برای بازار باشد.
به نظر میرسد رسیدن قیمت بیتکوین بالا ۳۵ هزار دلار محتمل نیست و اولین نشانه کاهش فشار فروش بسته شدن قیمت بالای میانگین متحرک ۵۰ روزه است.
MATIC
ارز دیجیتال پالیگان در حال اصلاح قیمت است و یک منطقه حمایت قوی در محدوده ۶۸ تا ۷۴ سنت دارد. احتمالا تقاضا در این محدوده برای این ارز زیاد است.
میانگین متحرک در حال کاهش است اما شاخص مقاومت نسبی در تلاش است تا از قلمرو اشباع فروش خارج شود و احتمالا این اقدام یک سیگنال مثبت برای این ارز است.
اولین مقاومت پیشروی این ارز میانگین متحرک ۲۰ روزه یا همان قیمت یک دلار است. اگر نتواند این قیمت را پشت سر بگذارد روند نزولی دوباره از سر گرفته میشود و قیمت در وهله اول تا ۵۴ سنت و بعد ۳۴ سنت ریزش میکند.
اگر قیمت بتواند مقاومت یک دلار را پشت سر بگذارد میتواند میانگین متحرک ۵۰ روزه که همان قیمت ۱/۲۶ دلار است را هم فتح کند و هدف بعدی این ارز میتواند رقم ۱/۷۱ دلار باشد.
در حال حاضر فشار فروش در این ارز زیاد است و احتمالا هدف قیمتی بعدی این ارز محدوده ۷۴ سنت باشد.
CRO
این ارز روندی متعادل دارد و شاخص مقاومت نسبی هم با قرار گرفتن در محدوده میانی نشاندهنده تعادل میان عرضه و تقاضا است.
اگر تقاضا افزایش پیدا کند قیمت این ارز پتانسیل رشد تا ۱۴ سنت را دارد اما اگر محدود حمایت ۱۰ سنت از دست برود ریزش تا ۸ سنت هم ادامه دارد.
در حال حاضر عرضه نتوانست قیمت را کاهش دهد اما این موضوع تاییدی بر رشد این ارز نیست بلکه به نظر میرسد عرضه در محدودههای بالا بیشتر میشود.
LEO
طی چند وقت گذشته این ارز در محدوده ۲ تا ۲/۹۵ دلار معامله شده است.
شاخص مقاومت نسبی بالاتر از ۶۳ است و این نشان میدهد که خریداران از فروشندگان پرقدرتتر عمل میکنند. اگر این ارز قیمت ۲/۹۶ دلار را حفظ کنند میتواند قیمت ۳/۳۲ دلار را هم بدست بیاورد.
البته باید توجه کرد که اگر قیمت کاهش یابد و به زیر میانگین متحرک ۲۰ روزه که همان قیمت ۲/۷۸ دلار است برسد روند نزولی این ارز شروع میشود.
چنین اقدامی نشان میدهد خریداران چشمانداز مثبت دارند و به دنبال سیو سود هستند.
فعلا قیمت بالای ۲/۸۵ دلار تثبیت شده و قیمت این ارز در کوتاهمدت به ۳/۱۰ دلار برسد.
آخرین اخبار رمزارزها را در صفحه ارز دیجیتال تجارتنیوز بخوانید.
دوستانی که تو این بازار هم بدبخت شدن نمیخوان بیان به حقوقی و دولت و بازار و سهام و شرکت و کشور و مردم و پولدارا و بی پولا و زرنگا و با سوادا و بی سوادا و اقتصاد دان ها و غیره و ذلک فحش بدن؟؟
بابا توچقدر نمکدونی فیلسوف
یکی از عوامل ضرر بعضیا تا این بازار بیسوادایی مثل همین تجارت نیوزه که همش تحلیلای مثبت ارایه میدن و دریغ از دوزار سواد