موضوعات داغ: # پیش بینی بازارها # مذاکرات # ارزش معاملات بورس # قیمت سکه # قیمت دلار # بازار سهام # بازنشستگان # آینده بازار مسکن

جمشید بسم‌الله در بورس چه می‌کند؟ (ویدئو)

علیرضا جعفری 2 تیر 1397 ساعت 21:00
جمشید بسم‌الله علاوه بر حضور در بازار ارز، سالهاست که در بازار سرمایه نیز فعالیت می‌کند. او در یک مصاحبه تصویری با تجارت‌نیوز از فعالیت خود در بازار سرمایه سخن می‌گوید و توصیه‌هایی را خطاب به دولتمران مطرح می‌کند.

به گزارش تجارت‌نیوز، در اوج نوسانات شدید ارزی سال 91 معاون اول رئیس‌جمهور آن دوره یکی از عوامل بحران ارزی را فعالیت برخی فعالان بازار مانند جمشید میرآبی معروف به جمشید بسم الله اعلام کرده بود.
جمشید بسم‌الله در آن دوره بازداشت شد و پس از مدتی به بازار برگشت. او علاوه بر حضور در بازار ارز، سالهاست که در بازار سرمایه نیز فعالیت می‌کند.

او در یک مصاحبه تصویری با تجارت‌نیوز از فعالیت خود در بازار سرمایه سخن می‌گوید و توصیه‌هایی را خطاب به دولتمران مطرح می‌کند.

نظرات
آخرین اخبار