دولت از نیمه اردیبهشت حذف ارز ترجیحی یا همان دلار ۴۲۰۰ تومانی، را به یکباره و در ایام تعطیلات عید فطر کلید زد. آیا زمان مناسبی برای این کار انتخاب شد؟
به گزارش تجارتنیوز، حجت قندی، اقتصاددان معتقد است: بهتر بود که سقف خانه را در روزهای آفتابی تعمیر میکردیم اما حالا هم که هوا بارانی است، چارهای غیر از این کار نبود.
او در عین حال تاکید میکند که طرح دولت از نظر زمانبندی و ترتیب اجرا بدون اشکال نیست و البته، «جراحی اقتصادی» در زمانی که وضعیت بیمار وخیم است، درد بیشتری دارد.
قندی به تجارتنیوز توضیح میدهد زمانی که در روز بارانی، سقف در حال چکه کردن است، صاحبخانه باید آن را تعمیر کند؛ هر چند که زمان نامناسبی است.
بخشی از گفتگوی این اقتصاددان را با تجارتنیوز در این مورد که آیا حذف ارز ترجیحی در زمان مناسبی انجام شد؟ در ویدئوی پیوست مشاهده میکنید.
مطالعه متن کامل این گفتگو با عنوان رشد تدریجی قیمت دلار اتفاق بدی نیست! پیشنهاد میشود.
آخرین اخبار حوزه ارز را در صفحه طلا و ارز تجارتنیوز بخوانید.
البته این بیمار خیلی وقت تو کماهست وهمین روزا ریق رحمت روسر میکشه تو کشوری که مردمش حسرت روز مره ترین چیزها رو میکشن مثل میوه وگوشت ومرغ و ………….
یه روغن کوچیک شده 170هزار تومن دیگه این بیمار هیچ امیدی بهش نیست
تمام کارهای مسئولان درست است این مائیم که اشتباهیم
در بدترین زمان انجام شد .چون تا از برجام خارج شدیم ارز ۴۲۰۰ رو برداشتن و این فکر مسئولین بود برای فروپاشی اقتصادی و فروپاشی حکومت اصلا مسئول نباشه کشور بهتر اداره میشه و دوما مصادف بود با تورم جهانی که ایران هم زیر مجموعه این تورم ها بود و سوما مصادف بود با جنگ در روسیه که ایران یه جورایی مستعمره روسیه و کشور را در آستانه فروپاشی اقتصادی قرار داده
این اقتصاد بدبخت وبیچاره ما هر روز در حال جراحی ولی متاسفانه همیشه بعد از جراحی ابزار الات جراحی در بدنه اقتصاد جا میمونه ومجددا برای خارج کردن جراحی میشه وهمین روال ادامه داره