موضوعات داغ: # تعطیلی ادارات # تعطیلی مدارس # خراسان جنوبی # ثبت سفارش واردات خودرو # واردات خودرو خارجی # آینده اقتصاد ایران # محیط زیست # مقتصاد

علت اصلی تکرار حوادثِ تلخِ ریلی در کشور چیست؟

واژگونی قطار این بار در طبس، موضوع افزایش حوادث ریلی کشور را به یکی از سوالات مهم مردم بدل کرده است. احمد خرم، وزیر راه و شهرسازی دولت اصلاحات در این گفت‌وگو از منظر یک کارشناس، به چند سوال مهم درباره حادثه اخیر راه‌آهن کشور اشاره کرد و توضیح می‌دهد چرا شاهد افزایش این سطح از حوادث حوزه ریلی کشور هستیم.

واژگونی قطار این بار در طبس، موضوع افزایش حوادث ریلی کشور را به یکی از سوالات مهم مردم بدل کرده است.
احمد خرم، وزیر راه و شهرسازی دولت اصلاحات در این گفت‌وگو از منظر یک کارشناس، به چند سوال مهم درباره حادثه اخیر راه‌آهن کشور اشاره کرد و توضیح می‌دهد چرا شاهد افزایش این سطح از حوادث حوزه ریلی کشور هستیم.

نظرات
آخرین اخبار