رامین ربیعی، مدیرعامل گروه مالی فیروزه، خبر داد:
گروه مالی فیروزه در بورس پذیرش میشود/ ایجاد دسترسی آسان به محصولات مالی
رامین ربیعی، مدیرعامل گروه مالی فیروزه در نشست خبری این شرکت گفت: «هدف گروه مالی فیروزه این است که تمامی محصولات مالی را برای همه مردم کشور به صورت آسان و ساده فراهم کند.» او همچنین خبر داد که فیروزه به زودی بورسی خواهد شد.
گروه مالی فیروزه در سال 1383 تاسیس شد و امسال توانست به عنوان یک سوپرمارکت مالی بخش خصوصی وارد سومین دهه فعالیت خود شود.
تعداد افراد مشغول به کار در گروه مالی فیروزه به 500 نفر رسیده است
رامین ربیعی، مدیرعامل گروه مالی فیروزه، در نشست خبری گروه مالی فیروزه درباره اقدامات و اهداف این شرکت گفت: «گروه مالی فیروزه به عنوان یک شرکت بخش خصوصی در دو دهه گذشته توانسته رشد قابل توجهی داشته باشد و از دو نفر به 500 نفر نیروی متخصص رسیده است.»
مدیرعامل گروه مالی فیروزه تشریح کرد: «فیروزه در پایان دولت اصلاحات تمرکز خود را بر تاسیس صندوقی در اروپا گذاشت و اولین صندوق ایرانی محسوب میشود که توانسته سرمایهگذار خارجی جذب کند.»
ربیعی گفت: «فیروزه امروز یک هلدینگ مالی شناخته میشود و چند شرکت را دربر میگیرد. فیروزه در روز ابتدای تاسیس با نگاه جذب سرمایهگذار خارجی شروع به کار کرد. بر همین اساس اکنون ما یک صندوق سرمایهگذاری در اروپا داریم که بسیاری از افراد خارجی از طریق این صندوق، میتوانند در بورس ایران سرمایهگذاری کنند.»
گروه مالی فیروزه بهزودی در بورس پذیرش میشود
مدیرعامل گروه مالی فیروزه تاکید کرد: «شرکت فیروزه درخواست پذیرش خود را به بازار سرمایه اعلام کرده و بهزودی فرایند عرضه آن در بورس شروع میشود.»
او افزود: «هدف گروه مالی فیروزه این است که تمامی محصولات مالی را برای همه مردم کشور به صورت آسان و ساده فراهم کند.»
در 20 سال گذشته بلوک غرب دست برتر را در زمینه اقتصادی داشته است
امیر تقیخان تجریشی، رئیس هیات مدیره گروه مالی فیروزه، نیز با اشاره به ارتباط اقتصادی این فیروزه با سرمایهگذاران خارجی گفت: «در دو دهه گذشته بلوک غرب در زمینه اقتصادی دست برتر را داشت و فاصله آمریکا با اتحادیه اروپا فاصله چندانی نداشت.»
او ادامه داد: «در شرایط فعلی تفاوتهایی ایجاد شده از جمله اینکه کشور های بلوک شرق بهویژه چین قدرت گرفتهاند و فاصله آمریکا با بلوک غرب بیشتر شده است. تاثیر تنشها و فشارهای آمریکا بر کشورها از جمله چین باعث کاهش رشد اقتصادی و محدودیت در کامودیتیها خواهد شد.»
فیروزه در سبدهای سرمایهگذاری خود تنوع ایجاد کرده است
فاطمه سرکاری، مدیرعامل سبدگردان فیروزه، نیز در ادامه این نشست خبری توضیح داد: «از زمان تاسیس سبدگردان فیروزه تاکنون میزان دارایی آن از یک همت به ۵۰ همت رسیده است. در نحوه سرمایه گذاری خود سعی کردیم تنوعبخشی ایجاد کنیم و بتوانیم به تمامی افراد خدمات ارائه دهیم، در شرایط فعلی بیش از ۲۴۰ سبد اختصاصی تحت مدیریت فیروزه است.»
دسترسی به خدمات دیجیتال امری ضروری است
میلاد معماریان، مدیرعامل شرکت توسعه فناوری دیجیتال فیروزه، نیز گفت: «اپلیکیشن فیروزه را به عنوان سوپراپلیکیشن در اختیار سرمایهگذاران قرار دادیم چراکه دسترسی به خدمات دیجیتال بسیار ضروری است»
او ادامه داد: «نیازهای مشتریان را جزو اولویتهای خود قرار دادیم، افراد با استفاده از اپلیکیشن فیروزه میتوانند از تمامی خدمات فیروزه بهرهمند شوند.»
گزارش های بیشتر را در صفحه بازار سرمایه بخوانید.
نظرات