هشدار جدی پلیس فتا به مردم ، گول پیامکهای سهام عدالت را نخورید
رییس پلیس فتا البرز ضمن هشدار به کاربران از آنها خواست پیامک های مشکوک درباره سهام عدالت را باز نکنند.
سرهنگ رسول جلیلیان اظهار کرد: کلاهبرداران سایبری با توجه به زمان واریز سود سهام عدالت و فراخور نیازهای جامعه علاوه بر ترفندهای مختلف، اقدام به تبلیغات و ارسال پیام با مضمون ثبت نام و سود سهام عدالت کرده و از کاربران کلاهبرداری می کنند.
وی بیان کرد: کاربران بدون آگاهی وارد لینک های آلوده شده درحالی که یک بدافزار بوده و کلاهبرداران با این شگرد مجرمانه، اطلاعات کارت بانکی متقاضیان را برای خالی کردن حساب ها به سرقت می برند.
جلیلیان گفت: کلاهبرداران سایبری با ارسال پیامکهای جعلی تحت این عناوین، سعی در ترغیب افراد به کلیک روی لینک ارسالی کرده و سپس به درگاه بانکی جعلی می کشانند.
به گفته وی، سهل انگاری و ناآگاهی کاربران سبب شده تا کلاهبرداران از این فرصت سوء استفاده کرده و برداشت غیرمجاز هر روز رو به افزایش باشد.
جلیلیان تاکید کرد: «پیامک های سازمانی و رسمی از سرشماره های معتبر ارسال می شود و کاربران به هیچ عنوان به لینک هایی که از طریق سرشماره های ناشناس و شخصی ارسال شده مراجعه نکنند».
رییس پلیس فتا البرز یادآورشد: سایت پلیس فتا را مرجع کامل آخرین اطلاعات و تهدیدات سایبری معرفی کرد و از خانواد ها و عموم مردم خواست که برای پیشگیری و مقابله با هرگونه جرایم سایبری به مطالعه توصیه های این سایت بپردازند.
وی تاکید کرد: کاربران در صورت اطلاع از اینگونه موارد بلافاصله مراتب را از طریق تماس با شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ به مرکز فوریتهای سایبری پلیس فتا اعلام کنند.
نظرات