موضوعات داغ: # پرسپولیس # سوریه # شورای امنیت سازمان ملل # اتحادیه اروپا # تحریم روسیه # غزه # مالیات # مالیات خودرو

قاضی زاده هاشمی برای ثبت نام در انتخابات ریاست جمهوری وارد ستاد انتخابات کشور شد

امیر حسین قاضی‌زاده هاشمی برای ثبت‌نام در چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در ستاد انتخابات کشور حضور یافت.

به گزارش تجارت‌نیوز، امیر حسین قاضی زاده هاشمی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران برای ثبت‌نام در چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در ستاد انتخابات کشور حضور یافت.

نام‌نویسی از داوطلبان انتخابات از ۱۰ خردادماه آغاز شد و امروز(دوشنبه) آخرین روز ثبت نام است. پس از آن شورای نگهبان در مدت هفت روز صلاحیت داوطلبان را بررسی می‌کند و اسامی نامزدها ۲۲ خردادماه منتشر خواهد شد.

تبلیغات نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری نیز از ۲۳ خردادماه آغاز و تا هفتم تیرماه ادامه خواهد داشت و در نهایت هشتم تیرماه انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری برگزار و نهمین رئیس جمهور با رأی مستقیم مردم برگزیده خواهد شد.

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی