به گزارش تجارتنیوز، ابراهیم رئیسی در حاشیه بازدید از مناطق سیلزده گفت: کشاورزی ما باید با پیشبینی و قراردادی انجام شود؛ باید مشخص باشد که این محصول تولیدشده مورد نیاز داخل است یا باید صادر شود و این موضوع کشاورز ما را مطمئن میکند و آینده این کشاورزی خوب است.
وی با بیان مشکلی که تا کنون بوده این است که کشاورزی ما بدون پیشبینی و برنامهریزی انجام میشد گفت: در شرایطی که کشاورزی ما با برنامهریزی باشد، هم کشاورز با اعتماد به کار کشاورزی محصول خود را تولید میکند و هم این تضمین برای کشاورز هست که برای آنها بازار داخلی یا خارجی وجود دارد.
رئیس جمهور با ابراز اشکال کار مشخص شده است و دوستان ما در جهاد کشاورزی در حال برنامهریزی برای حل این مشکل هستند افزود: به تمام کشاورزان از طریق دولت اعلام میشود که کالای مورد نیاز کشور چیست و همان تولید میشود.
وی با تأکید به اینکه باید اقتصاد روستا فعال شود ادامه داد: روستاهای ما یک کارخانه بزرگ هستند و در استان کرمان و دیگر استانها میبینیم که روستاهای ما آباد شده است و تمام امکانات و زیرساختها از جمله آب، برق، جاده، مدرسه و… وجود دارد اما مردم روستا در روستاها نمیمانند، چون درآمد آنها تضمینشده نیست.
رئیسی با اشاره به اینکه درآمد کشاورزان و روستاییان زمانی تضمین شده است که تسهیلات به روستایی داده شود و بازار محصول آنها تضمین شود گفت: در جهاد کشاورزی بهدنبال این هستند که تولید در حوزه کشاورزی با قرارداد انجام شود.(تسنیم)
ابراهیم رئیسی، در نشست دوشنبه ۲۷ دی با تیم اقتصادی دولت و مدیران عامل بانکهای خصوصی و دولتی پنج دستور ویژه به مدیران نظام بانکی صادر کرد.
بازنگری در نظامات و مقررات بانکی به نفع مردم و اجرای عدالت از جمله دستورات رئیسجمهور به مدیران ارشد بانکی بود که از آنها خواست حداکثر تا پایان سال کارگروهی بهمنظور بازنگری در نظامات و مقررات بانکی توسط بانک مرکزی تشکیل شود و اعلام نتیجه کند.
سختگیری بر بدحسابهای حرفهای، تسهیل پرداخت وام به مردم و اعتبارسنجی در ارائه تسهیلات خُرد به آنها بهجای وثیقه و ضامن، واگذاری بنگاههای تولیدی تملیک شده توسط بانکها و راهاندازی یا واگذاری سریع واحدهای تملک شده تولیدی از دیگر فرامین رئیسجمهور در این نشست بود.
رئیسجمهور همچنین به مدیران بانکها تأکید کرد به بدهکاران بدحساب میدان ندهند و اسامی آنها را منتشر و دستشان را از منافع عمومی قطع کنند.(ایرنا)
کشاورزی نفسهای اخرش رو میکشد بعد از گذشت ۴۰ سال هنوز دفترچه کشاورزی قابل قبولی وجود ندارد حمایتی هم از کشاورزی نمیشه همش شعار هست چرا کشاورزان کارت کشاورزی ندارند