موضوعات داغ: # پیش بینی بازارها # مذاکرات ایران و آمریکا # مذاکرات # روسیه # کنکور # آمریکا # سازمان ملل # سوریه

دیدار عراقچی با وزیر خارجه ایتالیا

وزیران امور خارجه ایران و ایتالیا پیش از ظهر امروز (شنبه) در محل وزارت خارجه ایتالیا دیدار و رایزنی کردند.

به گزارش تجارت نیوز، دور دوم مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا، امروز (شنبه) در رم، اما با میانجی‌گری عمان برگزار می‌شود.

دیدار «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران و « آنتونیو تاجانی» وزیر خارجه ایتالیا پیش از آغاز رسمی دور دوم گفت‌وگوهای ایران و آمریکا برگزار شد.

مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا قرار است ظهر امروز برگزار شود، بر اساس اعلام برخی از منابع خبری احتمالا این مذاکرات در یکی از مکان‌های دیپلماتیک عمان در ایتالیا برگزار شود، هنوز خبر رسمی در این زمینه منتشر نشده است.

عراقچی بامداد شنبه برای شرکت در این مذاکرات وارد رم شد.

«مجید تخت‌روانچی» معاون سیاسی وزیر خارجه، «کاظم غریب‌آبادی» معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت خارجه، «اسماعیل بقائی» سخنگوی وزارت خارجه و «بهزاد صابری» مشاور وزیر خارجه از جمله کسانی هستند که عراقچی را مانند دوره قبل در این دوره از مذاکرات همراهی می‌کنند.

منبع: ایسنا

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی