موضوعات داغ: # افزایش قیمت مسکن # مذاکرات # مذاکرات ایران و آمریکا # افزایش معاملات مسکن # صنایع بورس # ترامپ # افت شاخص بورس # قیمت مصالح
پیشنهاد سردبیر : فوری | مذاکرات ایران و آمریکا / دور چهارم به پایان رسید + جزییات

قطار سریع السیر اصفهان در انتظار تمدید LC

قطار سریع السیر اصفهان در انتظار تمدید LC
وزیر راه و شهرسازی در سفر به استان اصفهان از پروژه قطار سریع السیر اصفهان ( قطار تهران- قم- اصفهان) بازدید کرد.

به گزارش تجارت نیوز، فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی امروز ۳۰ فروردین در دومین روز از سفر خود به استان اصفهان از پروژه قطار سریع السیر اصفهان در محدوده استان و در کیلومتر ۲۱۷ بازدید کرد.

یونس عظیمی‌نیا مدیر پروژه قطار تهران- قم- اصفهان در بازدید وزیر راه و شهرسازی از این پروژه درخواست کرد تا موانع مالی پروژه و موانع LC آن برطرف شود. همچنین ضرورت دارد تا تضمین‌نامه پروژه از سمت سازمان برنامه و بودجه به روز شود.

گفته می شود با تمدید LC پروژه کارگاه ها فعال خواهند شد.

به گفته مدیر پروژه، قطعه قم اصفهان ۲۴۰ کیلومتر است که ۷۵ درصد زیرسازی آن تکمیل شده و آماده ریل‌گذاری است.

وی اظهار امیدواری کرد تا این قطعه تا پایان دولت به بهره برداری برسد و مردم از این پروژه ملی بهره مند شود.

منبع: ایلنا

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی