کد مطلب: ۵۸۲۴۳۸

رئیسی در جلسه شورای اداری استان ایلام:

امروز با کسری بودجه شدیدی مواجه هستیم

امروز با کسری بودجه شدیدی مواجه هستیم

رئیس جمهور با تاکید بر فعال کردن کارخانه اقتصاد روستا برای مقابله با محرومیت و حاشیه‌نشینی در اطراف شهرها گفت: امروز با کسری بودجه شدیدی مواجه هستیم و خیلی از مشکلات کشور ناشی از همین کسری بودجه است و باید این روند را اصلاح کنیم و سامان ببخشیم.

به گزارش تجارت‌نیوز ، سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور جمعه شب در جلسه شورای اداری استان ایلام، با بیان اینکه ایلام دِین خود را به انقلاب و نظام ادا کرده است و باید به مردم شهیدپرور استان به خاطر این نقش آفرینی ادای احترام کرد، گفت: توجه ویژه و عدالت محور به ایلام وظیفه همگانی است.

رئیسی تصریح کرد: تقسیم عادلانه فرصت‌ها در کشور برای توسعه متوازن استان‌ها ایجاب می‌کند کار، براساس مطالعه کارشناسی بر مبنای آمایش سرزمینی دقیق باشد و لذا اساس برنامه ریزی و بودجه ریزی سال ۱۴۰۱ براساس آمایش سرزمینی و مبتنی بر یک نگاه متوازن خواهد بود.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه پس از پیروزی انقلاب اسلامی کارهای بسیار زیادی در استان ایلام و دیگر استان‌های کشور انجام شده اما همچنان شاهد عقب‌ماندگی‌هایی هستیم، گفت: باید با کار و تلاش شبانه روزی و روحیه انقلابی و جهادی عقب ماندگی ها را جبران کنیم.

رئیسی با بیان اینکه توسعه استان‌ها از جمله ایلام، باید عدالت ‌محور باشد، گفت: اگر توسعه همراه با عدالت اجتماعی نباشد نتیجه مطلوب به دست نخواهد آمد.

رئیس جمهور بهترین شاخص در اجرای عدالت را قانون مداری دانست و گفت: هر چقدر به قانون و مقررات بهتر عمل شود، به عدالت نزدیک‌تر خواهیم بود.

رئیسی افزود: اقدامات زیادی در سطح استان انجام شده است اما باید تلاش کنیم با نگاه آمایش سرزمینی و براساس عدالت در مسیر پیشرفت و آبادانی متوازن در سراسر استان عمل کنیم.

رئیس جمهور تصریح کرد: با حرکت در مسیر اجرای عدالت چه بسا جیغ‌هایی به صدا در بیاید اما چنانچه اقدام ما در مسیر دقیق عدالت باشد اینگونه موارد اهمیتی ندارد.

رئیسی گفت: متاسفانه بر اساس روند بودجه نویسی که قبلا جریان داشت امروز با کسری بودجه شدیدی مواجه هستیم و خیلی از مشکلات کشور ناشی از همین کسری بودجه است و باید این روند را اصلاح و سامان ببخشیم.

رئیس جمهور بر حمایت از مدیران کارآمد، شجاع و انقلابی تاکید کرد و گفت: دولت با همه وجود از مدیران توانمندی که تحریم‌ها را خنثی می‌کنند و به دنبال ایجاد گشایش در زندگی مردم هستند، پشتیبانی می‌کند.

او با اشاره به همجواری استان ایلام با کشور عراق اظهار کرد: این همجواری یک فرصت بزرگ برای افزایش تبادلات فرهنگی و اقتصادی است و باید از این ظرفیت در مسیر پیشرفت و آبادانی استان استفاده کرد.

براساس اعلام پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، رئیسی افزود: ایلام این ظرفیت را دارد که به مرکز صادرات تبدیل شود و این کار نیازمند تکمیل زیرساخت‌های ریلی و جاده‌های مواصلاتی است.

رئیس جمهور همچنین بر ظرفیت ایجاد تحول در استان با تقویت حوزه گردشگری و بخش کشاورزی تاکید کرد و گفت: کارگروهی در ریاست جمهوری روند تحقق مصوبات و وعده‌هایی را که داده می‌شود، پیگیری می کند و در این مسیر اگر مشکلی وجود داشته باشد به صراحت با مردم در میان خواهیم گذاشت.

او استفاده از همه ظرفیت‌های کشور را برای حل مشکلات مورد تاکید قرار داد و گفت: همچنان که در مسیر مقابله با کرونا ظرفیت‌های همه کشور به میدان آمد، باید برای حل مسائل و مشکلات اقتصادی نیز همه ظرفیت‌ها را به کار بگیریم.

رئیسی در بخش دیگری از سخنان خود فعال کردن کارخانه اقتصاد روستا را برای مقابله با محرومیت و حاشیه‌نشینی در اطراف شهرها، مطرح کرد و گفت: باید مشکلات روستاها را حل کنیم و هر چقدر روستاها آبادتر شود، کمتر شاهد حاشیه‌نشینی در اطراف شهرها خواهیم بود.

رئیس جمهور همچنین از مسئولان و مدیران شهری خواست برای رفع محرومیت و کمبودهای محله محروم هانیوان ایلام اقدامات فوری انجام دهند.

او خطاب به مدیران و مسئولان استانی گفت: باید به گونه‌ای عمل کنیم که مردم احساس کنند اتفاق متفاوتی در زندگی‌شان رخ داده است.

رئیسی گفت: مسائل استان ایلام ضمن احتیاج به بودجه و اعتبار، نیازمند مدیریت کارآمد و دلسوز است و وجود چنین مدیریتی نقش مهمی در موفقیت و انجام امور دارد.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه تکمیل سامانه گرمسیری و انتقال شبکه‌های آبیاری استان نیازمند بودجه و اعتبار است، گفت: با توجه به طولانی شدن تکمیل این سامانه چه بسا تجهیزات آن دچار فرسودگی شده و از بین برود لذا باید به سرعت اعتبارات آن اختصاص یابد تا تکمیل و به بهره‌برداری برسد.

آخرین اخبار حوزه اقتصاد کلان را در صفحه اقتصادکلان تجارت‌نیوز بخوانید.

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.

  • ناشناس

    باسلام.یادم میاد در دوران دبیرستان،در کلاس درس تاریخ بودیم،موضوع در مورد تاریخ و سیاست های آمریکا بود و معلم با دانش آموزان در مورد آن صحبت میکرد و در حین صحبت های معلم، یکی از دانش آموزان بلند شد و به معلم گفت چرا ایران با آمریکا مذاکره نمیکند.معلم به دانش آموز گفت بیا اینجا دوباره بگو.دانش آموز رفت نزدیک معلم و گفت ؛ چرا ما نباید با آمریکا حرف بزنیم.یادم میاد معلم چنان سیلی به دانش آموز زد که دانش آموز به تخته سیاه برخورد کرد. به نظرم باید فکر کنیم در دنیا دو کشوریم.ایران و آمریکا.مانند دو انسان در یک مکان.برای پیشرفت در همه زمینه های اقتصادی،سیاسی،علمی و …باید دو انسان با هم حرف بزنند.فقط دو تا باهم.باتشکر

    • ناشناس

      اگر یکی از اون دو نفر معتقد به برابری و همتراز بودن نبود اون وقت چی؟ اگه گفت من آمر تو مأمور، من ارباب و تو رعیت، اون وقت چی؟ بازم صحبت کنیم یا اطاعت یا مقاومت؟ کمی فکر کنیم همگی

  • ناشناس

    خوب از افراطی گری دست بردارید تا همه چیز درست بشه چرا کمبود بودجه فقط مال دولت ماست برای اینکه تو انزوا زندگی میکنید تمام مملکت رو برای فلسطین و سوریه یمن دارین فدا میکنید بعدش هم چرا کمبود جیب مردم که هست یه مقدار فشار رو بیشتر کنید اونم درست میشه

  • ناشناس

    آیا تا به حال تاریخ ملتی به این پوپولیست پذیری به خاطر داشته است؟