کد مطلب: ۵۱۴۷۵۰

آموزش سرمایه‌گذاری در بورس از صفر

آموزش سرمایه‌گذاری در بورس از صفر

برای سود کردن در بازار بورس حتما نباید نبوغ خارق‌العاده یا تجربه چندین ساله داشته باشید، فاکتور اصلی که به آن احتیاج دارید «آموزش» است. با آموزش بورس از صفر، فراگیری متد‌های تحلیل تکنیکال و پیروی از قوانین موجود در دنیای سرمایه‌گذاری، موفقیت خودتان را در این مسیر تضمین شده بدانید.

رشد دارایی و محافظت از آن با وجود تورم، دغدغه‌ای است که ذهن اکثر افراد را به خود مشغول کرده است. برای همه روشن است که در اوضاع اقتصادی حال‌ حاضر تحقق اهداف مالی با پس‌انداز کردن امکان‌پذیر نیست، با این اوصاف راه درست افزایش سرمایه در وضعیت اقتصادی فعلی چیست؟ با اطمینان می‌گوییم که سرمایه‌گذاری در بورس پاسخی است که به دنبال آن هستید. اما چطور می‌توان در این بازار پیچیده و بی‌انتها به سود رسید؟ در جواب باید گفت که برای سود کردن در بازار بورس حتما نباید نبوغ خارق‌العاده یا تجربه چندین ساله داشته باشید، فاکتور اصلی که به آن احتیاج دارید «آموزش» است. با آموزش بورس از صفر ، فراگیری متد‌های تحلیل تکنیکال و پیروی از قوانین موجود در دنیای سرمایه‌گذاری، موفقیت خودتان را در این مسیر تضمین شده بدانید. در این مقاله با ما همراه باشید تا با این مسیر پرپیج وخم و نحوه گذر از آن بیشتر آشنا شوید.

چرا به آموزش بورس از صفر نیاز داریم؟

بر اساس آمار منتشر شده شصت درصد معامله‌گرانی که در بورس شرکت می‌کنند بدون هیچ آموزشی وارد این بازار شده‌اند. در نتیجه می‌توان حدس زد که نارضایتی‌ها و ضرر کردن‌ها از چه چیزی نشات می‌گیرد. بازار بورس یک فرصت کم‌نظیر برای تولید ثروت از هر میزان سرمایه است، برای بهره‌وری از چنین فرصتی به آموزش بورس از صفر و یادگیری مبانی این بازار احتیاج دارید. یادگیری اصولی بورس یعنی فراگیری هنر تحلیل‌گری و مدیریت سرمایه جهت رشد دادن سرمایه هرچند اندک خود و تبدیل آن به ثروت. ورود به بازار بورس بدون کسب مهارت کافی بدون شک باعث ضررهای بزرگ می‌شود، بنابراین دوستانه توصیه می‌کنیم که بدون گذراندن آموزش‌های لازم از معامله در بورس بپرهیزید.

برای موفقیت در سرمایه‌گذاری در بورس چه باید کرد؟

در بورس هم می‌توانید به در‌آمدی چشم‌گیر برسید و هم می‌توانید با یک ضرر سنگین بخش بزرگی از سرمایه خود را از دست بدهید. همه چیز به مسیری که برای سرمایه‌گذاری در بورس انتخاب می‌کنید بستگی دارد. باید هنگام هر خرید از خود سوال کرد که «چرا باید این سهم را بخرم؟». برای پاسخ به این سوال اول هدف از خرید سهام را مشخص کنید. برای مثال اگر قصد سرمایه‌‌گذاری کوتاه‌مدت و فروش سریع سهام را دارید، سراغ سهام رشدی بروید و برای سرمایه‌گذاری بلندمدت و کسب سود تقریبا ثابت با ریسک پایین‌تر، منطقی است که سهام ارزشی یا سهام منبع‌ درآمد را انتخاب کنید. علاوه‌بر تشخیص نوع سهام و تطابق آن با هدف سرمایه‌ گذاریتان، نیاز است که مزایا و ریسک‌های احتمالی هر سهم را نیز پیش بینی کنید. برای مثال اگر قصد خرید سهام رشدی از یک شرکت تنکنولوژی محور را دارید، باید با تحلیل رفتار بازار و نواسانات قبلی سهام آن زمان درست خرید و فروش برای کسب سود را پیش‌بینی کنید.

نقش تحلیل تکنیکال در سودآوری معاملات بورسی

به زبان ساده، تحلیل تکنیکال روشی برای پیش‌بینی قیمت‌ها در بازار ارز و بازارهای بورس کالا و اوراق بهادار است. این پیش‌بینی با تحلیل قیمت‌های قبلی و حجم معاملات بازار مورد نظر قابل انجام است. در تحلیل تکنیکال بر رفتار بازار و جهت و حرکت قیمت در بازه‌های زمانی مشخص نظارت می‌کنیم. این تحلیل برای تصمیم‌گیری در معاملات کوتاه‌مدت و روزانه مورد استفاده قرار می‌گیرد. در تحلیل تکنیکال با استفاده از سه ابزار اصلی الگوهای نمودار خطی، نمودار قیمت و نمودار شاخص در مورد ترید کردن تصمیم‌گیری می‌کنیم. در واقع وقتی از نبوغ و دانش در سرمایه‌گذاری در بورس صحبت می‌شود، منظور همان قدرت تحلیل است. خوش‌بختانه مهارت تحلیل‌گری از طریق آموزش قابل‌فراگیری است.

تحلیل تکنیکال

آموزش تحلیل تکنیکال برای سرمایه‌گذاری بهتر

قبل از اقدام به هر تحلیلی ابتدا باید به یادگیری مفاهیم اولیه و مبانی تحلیل تکنیکال پرداخت و سپس با به‌کارگیری ابزارهای لازم زمان صحیح سرمایه‌گذاری را مشخص کرد. منطق اصلی حاکم در آموزش تحلیل تکنیکال این است که قیمت هر سهم همواره تکرار می‌شود و نمودار قیمت همیشه با روند مشخصی در حال حرکت است. در آموزش تحلیل تکنیکال فرا‌می‌گیرید که چطور با فیلتر کردن سهم مناسب را انتخاب کنید و در ادامه با به‌کارگیری مهارت‌های تحلیل تکنیکال مثل نمودارها و اندیکاتورها، آینده آن سهم را پیش‌بینی ‌کنید. سه نمودار پرکاربرد در این تحلیل نمودار میله‌ای، کندل استیک و خطی نام دارند که هر کدام اطلاعاتی را درمورد قیمت در اختیارتان می‌گذارند. با کمک نتایج حاصل از تحلیل این نمودار‌ها آزمون و خطا را از معاملات خود حذف می‌کنید و درصد موفقیت خود را به مقدار چشم‌گیری افزایش می‌دهید.

برای سرمایه‌گذاری در بورس تحلیل تکنیکال یاد بگیریم یا تحلیل بنیادی؟

همان‌طور که اشاره کردیم در تحلیل تکنیکال سرمایه‌گذاران فقط با توجه به تغییر رفتار و قیمت سهام در گذشته برای خرید آن تصمیم‌گیری می‌کنند. در مقابل تحلیل‌گران بنیادی صورت‌های مالی یک شرکت و تمام متغیرهای تاثیر گذار را در نظر می‌گیرند. برای اینکه بدانید یادگیری کدام تحلیل در الویت است باید ابتدا اندکی با تفاوت‌های این دو تحلیل آشنا شد:

  • بدیهی است که در تحلیل بنیادی زمان بیشتری را باید صرف کنیم تا سوابق کامل شرکت مورد نظر را بدست آوریم. درحالی که در تحلیل تکنیکال تنها با بررسی نمودارها به نتیجه می‌رسیم.
  • در تحلیل بنیادی سرمایه‌گذار باید درمورد مسائل اقتصادی و سیاسی از دانش وسیعی برخوردار باشد اما در تحلیل تکنیکال داشتن این سطح از اطلاعات واجب نیست.
  • تحلیل بنیادی در سرمایه‌گذاری‌های بلند مدت کارآمدتر عمل می‌کند و تحلیل تکنیکال برای معاملات چند‌روزه و چند‌هفته‌ای مناسب‌تر است.

درنهایت توصیه می‌شود که اگر در بازار بورس مبتدی هستید، پس از گذراندن آموزش بورس از صفر سراغ آموزش تحلیل تکنیکال بروید و پس از تسلط بر آن فراگیری تحلیل بنیادی را آغاز کنید.

دلفین وست

سرمایه‌گذاری هوشمندانه با دلفین وست

سالانه میلیارد‌ها تومان سود بین فعالان بازار‌های سرمایه‌گذاری تقسیم می‌شود، دلفین وست اینجاست تا به شما کمک کند جزو این سرمایه‌گذاران خوش‌اقبال باشید. تیم ما در تلاش است تا با ارتقا سطح دانش مالی شما و افزایش آگاهیتان از بازارهای مالی، منجر به این شود که تصمیمات هوشمندانه‌ای هنگام سرمایه‌گذاری کردن بگیرید. برای تحقق این امر دلفین وست یک بستر جهت ارائه خدمات آموزشی و مشاوره‌ای فراهم کرده است تا تجربه و دانش متخصصین حوزه سرمایه‌گذاری را در اختیار شما قرار دهد. این سامانه تا کنون مفتخر بوده با برگزاری ۴۳ دوره آموزشی و ۱۲۰۰ جلسه مشاوره هزاران نفر را در زمینه سرمایه‌‌گذاری به موفقیت برساند. پس برای رسیدن به سودآوری در دنیای سرمایه‌گذاری، اولین قدم را در دلفین‌ وست بردارید.

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.

  • ناشناس

    چقدر مردم باید ساده باشند تا در این کلاسها شرکت کنند بورس دستوری آموزش و کلاس نمی خواهد و باز با این روش می خواهند جیب مردم را خالی کنند.