به گزارش تجارتنیوز، صحرایی درباره برخی ازاظهارات مبنی بر اینکه با ادامه افزایش شاخص بخشی از نقدینگی به ویژه سرمایه سهامداران خردی که سال ٩٩ وارد بازار شدند، از بازارخارج میشود، گفت: تنها نباید عوامل داخل بورس و شرکتها را مورد بررسی قرار داد، سهامداران سایر بازارها را هم رصد میکنند.
وی ادامه داد: سهامداران و سرمایهگذاران تحولات اقتصادی و غیر اقتصادی مورد ارزیابی قرار میدهند به همین دلیل اینکه افرادی از حالا پیشبینی میکنند با رشد شاخص بخشی از نقدینگی از بازار خارج میشود، اظهار نظر درستی نیست.
مدیرعامل بورس تهران تاکید کرد: مولفههای روز و فرصتهایی که سرمایهگذار در بازار سرمایه میبیند از جمله وضعیت بنیادی شرکتها که بخشی از آن تابع مولفههای اقتصاد جهانی است مانند قیمت کامودیتی، قیمت نفت، قمیت برابری ارزها در ورود و خروج نقدینگی به بازار تعیین کننده هستند و از امروز کسی نمیتواند شرایط آینده را پیشبینی کند چرا که شاید شرایط برای ورود نقدینگیهای جدید بهتر باشد.
وی گفت: شاید شرایط تولید و فروش شرکتها بهبود پیدا کرد و بهتر شد؛ در این شرایط شاید مردم تصمیم بر ورود نقدینگیهای جدید داشته باشند.
صحرایی درباره نوسانات بازار سرمایه بر اساس نرخ دلار و سینگالهایی که نرخ دلار به بازار سرمایه میدهد، گفت: سهامدارانی که نگاه کوتاهمدت به بورس دارند، از این مدل تبعیت میکنند و بحثی که از سال گذشته مطرح شد، ارزش جایگزینی شرکتها است که تغییرات نرخ دلار هم در سودآوری شرکت تاثیر دارد.
مدیرعامل بورس تهران تاکید کرد: البته تمام شرکتها از این مدل پیروی نمیکنند، وقتی نرخ دلار صعودی باشد، شرکتی که صادرات دارد سود بیشتری خواهد داشت اما شرکتی که مصرف ارزی آن بیش از منابع ارزی آن باشد، هزینههای تولید و محصول یا خدماتشافزایش مییابد.
وی افزود: هر چند تاثیرگذاری نرخ دلار بر بازار سرمایه و شرکتها موضوع کلانی نیست اما از آنجایی که بازار سرمایه ایران بازار کامودیتی بیس و مربوط به قیمت فلزات رنگی و نفت در جهان است، از این موضوع تاثیری بیشتری میگیرد و بهتر است مردم نگاه بلندمدت به بازار داشته باشند.
منبع: ایلنا
آخرین اخبار حوزه بورس را در صفحه بورس تجارتنیوز بخوانید.
امید به تیم جدید اقتصادی و وزیر جدید آب در هاون کوفتن است.فعلا عرضه اولیه های سنگین و ترکیبی برای جذب اندک نقدینگی و درآوردن سهام بنیادی از چنگ مردم.
خودتون سهامتون رو بالا میفروشید و پایین میخرید و از ملت بد بخت نوسان میگیرید بعد هی به همه توصیه می کنید که بلند مدتی فکر کنید. کلی منتظر شدیم تا در عرض سه ماه یه چیزی از ضررهامون جبران بشه سه روزه همه برگشتیم سر خونه اول
بفرمایید کجای افزایش شاخص باعث جبران ضرر سهامداران شده و..
پرتفوی الان سهامدارها با شاخص 1100 تا نهایتا 1200 برابری میکنه ….. خودتون هم خبر دارید
تو این مدت اونقدر نوسان گرفتید که دیگه فرصتی برای جبران ضرر سهادار نمونده ….. مثال خمحرکه وبصادر پالایش شتران شپنا 10 درصد مثبت دوباره 15 درصد منفی …..
دوباره برای جبران 15 درصد ضرر 15 تا 20 درصد نوسانی بالا میرفت و یهویی 20 تا 25 درصد منفی …..
فقط به خدا واگذارتون میکنیم ….. پولمون رفت سلامتی و روح و روان مون ها داغون شد
اونم توین اوضاع تورمی گرانی کرونا و بیکاری و…… خدایا فقط آه میکشم ….
????
فساد در بورس بیداد میکند
جبران خسارت سهم پالایش یکم چی شد؟
لعنت به ناظر بورس و حقوقی کماسه
چند سهم رانتی مانند فرابورس و کالا هر روز با حمایت سازمان بورس مثبت هستند بقیه سهامداران ول معطلند
از این وزیر اقتصاد جدید هم آبی گرم نمی شود همه سرکاریم
سلام
مسولین فعلی سازمان بورس بای برکنار و محاکمه شوند
چقده بلند مدت؟ ۱۵ یا ۲۰ سال خوبه؟؟
آره راست میگه پول و بزاریم بورس فقط خودشون سود ببرن واقعا حقوقی دولت ناظر نواسانگیر بازارگردان کارگذاریها دستشون تو یه کاسه س اینا از خدا هم نمیترسن