کد مطلب: ۳۸۵۴۳۴

احتمال توافق تجاری آمریکا و چین در نشست گروه ۲۰

احتمال توافق تجاری آمریکا و چین در نشست گروه ۲۰

رییس‌جمهور آمریکا اعلام کرد احتمال توافق تجاری با رییس‌جمهور چین در نشست هفته جاری گروه ۲۰ وجود دارد اما وی آماده است در صورت عدم توافق دو کشور، روی کل واردات چین تعرفه وضع کند.

رییس‌جمهور آمریکا اعلام کرد احتمال توافق تجاری با رییس‌جمهور چین در نشست هفته جاری گروه ۲۰ وجود دارد اما وی آماده است در صورت عدم توافق دو کشور، روی کل واردات چین تعرفه وضع کند.

به گزارش تجارت‌نیوز ، ترامپ که برای شرکت در نشست سران گروه ۲۰ در اوزاکای ژاپن عزیمت کرد، احتمال وضع تعرفه ۱۰ درصدی روی ۳۰۰ میلیارد دلار واردات چین به جای تعرفه ۲۵ درصدی که پیش از این پیشنهاد شده بود را مطرح کرد.

انتظار می‌رود ترامپ روز شنبه با شیء جین‌پینگ، رییس‌جمهور چین دیدار کند و گفت‌وگوی آنها مذاکرات میان دو اقتصاد بزرگ جهان را که متوقف شده است احیا کند.

روابط میان واشنگتن و پکن از زمان فروپاشی مذاکرات در ماه مه که آمریکا چین را متهم کرد از وعده‌های خود عقب نشسته است رو به وخامت گذاشته است.

ترامپ گفت: رهبران چین می‌خواهند توافق کنند و آنها بیش از من خواهان انجام توافق هستند.

رابرت لایتیزر، نماینده تجاری آمریکا و استیون منوچین، وزیر خزانه‌داری آمریکا قرار است با لیو هی، معاون نخست‌وزیر پیش از دیدار روسای جمهور آمریکا و چین ، با یکدیگر دیدار کنند.

یک مقام ارشد آمریکایی گفت: ویلبر راس، وزیر بازرگانی آمریکا در آخرین لحظه و بنا به درخواست ترامپ به هیات تجاری پیوست.

یک منبع صنعتی آگاه نیز به رویترز گفت: برخی از مقامات چینی که پیش از این جز هیات چین نبودند برای روادید ژاپن درخواست داده‌اند که احتمال امضای تفاهم نامه میان ترامپ و شیء را تقویت می‌کند.

این دو کشور از سال گذشته وارد جنگ تجاری شده‌اند و روی واردات میلیاردها دلار از کالاهای یکدیگر تعرفه بالاتر وضع کرده‌اند.

روزنامه چاینا دیلی در مقاله‌ای نوشت: هر دو طرف برای گفت‌وگو جدی هستند زیرا جنگ تجاری تمام عیار باخت-باخت بوده است اما یک دیدار بعید است همه اختلافات را حل کند و انتظارات دو طرف به اندازه‌ای متفاوت است که اجازه چنین اتفاقی را نمی‌دهد. اما دیدار رو در رو احتمالا باعث آغاز مرحله جدیدی در مذاکرات می‌شود.

بر اساس گزارش رویترز، دولت ترامپ چین را متهم کرده در حمایت از حقوق مالکیت معنوی کوتاهی کرده و شرکت‌های آمریکایی را به انتقال فناوری وادار کرده است و از شرکت‌های داخلی در برابر رقابت شرکت‌های آمریکایی حمایت کرده است. چین مکررا قول داده است بازار خود را به روی سرمایه گذاران خارجی بگشاید و خدمات بهتری برای آنها فراهم کند.

منبع: ایسنا

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.