موضوعات داغ: # قیمت سکه # قیمت دلار # قیمت طلا # بورس کالای ایران # بازار سرمایه # آمریکا # بحران آب # ارز اربعین
بهروز محبی نجم‌آبادی، عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس، در گفت‌وگو با «تجارت‌نیوز»:

استیضاح وزیر نیرو در مرحله اول صرفا یک سوال است / ضعف مدیریت در ناترازی‌ها موثر است

استیضاح وزیر نیرو
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با تاکید بر لزوم استیضاح و سوال از وزیر نیرو، عنوان کرد: بنابراین امیدوارم ایشان بتواند جواب‌های خوبی برای دغدغه‌های نمایندگان داشته باشد. بحث استیضاح وزیر نیرو در مرحله اول صرفا یک سوال است و ایشان باید توضیح بدهد. ان‌شاالله که اتفاقات خوبی برای عموم مردم رخ دهد و مشکلات حوزه ناترازی به حداقل برسد.

به گزارش تجارت نیوز، بهروز محبی نجم‌آبادی، نماینده سبزوار و عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در گفت‌وگو با تجارت‌نیوز درباره استیضاح وزیر نیرو و بحران‌های ناترازی‌ها در کشور عنوان کرد: در بحث ناترازی در حوزه انرژی، به خصوص برق، شرایطی که در کشور وجود دارد نشان از ضعف مدیریت در این موضوع است.

ماینرها در بلعیدن برق کشور تأثیر دارند/ شیوه اجرای خاموشی‌های خارج از برنامه بسیاری از مردم را ناراضی کرده/ کسب‌وکارها با مشکل مواجه هستند

این نماینده مجلس با اشاره به نارضایتی‌های عمومی که در کشور به دلیل ناترازی‌ها به وجود آمده است، بیان کرد: دائماً با خبرهایی مواجهیم که ماینرها در بلعیدن برق کشور تأثیر دارند، شیوه اجرای خاموشی‌های خارج از برنامه بسیاری از مردم را ناراضی کرده، کسب‌وکارها با مشکل مواجه هستند و همه این موارد ناشی از ضعف مدیریتی است که وجود دارد.

یکی از مباحثی که حتماً باید به آن پرداخته شود، بحث نیروگاه‌های نیمه‌تمام است / چرا وزارت نیرو پیگیری نمی‌کند که یک نیروگاه سیکل ترکیبی ۵۴۶ مگاواتی به نتیجه برسد؟

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با تاکید بر این موضوع که توقع از حوزه وزارت نیرو این است که با جدیت بیشتری عمل کند، افزود: یکی از مباحثی که حتماً باید به آن پرداخته شود، بحث نیروگاه‌های نیمه‌تمام است. نیروگاه ابن‌یمین در حوزه انتخابیه من دو سال است که یک واحد آن با ۱۸۳ مگاوات تولید به مدار متصل شده، اما دو واحد دیگر آن مانده است. گله‌مندی ما این است که چرا اینها با تأخیر پیش می‌روند و چرا وزارت نیرو پیگیری نمی‌کند که یک نیروگاه سیکل ترکیبی ۵۴۶ مگاواتی به نتیجه برسد و بتواند بخش مهمی از نیاز مردم را برآورده کند.

ممکن است عده‌ای بگویند که خیلی تفاوتی نمی‌کند که چه کسی سکان وزارت نیرو را در اختیار دارد

محبی نجم‌آبادی با بیان اینکه نمایندگان باید انعکاس خواسته‌های مردم را در مجلس به شکل منطقی پیگیری کنند، تاکید کرد: قطعاً ممکن است عده‌ای بگویند که خیلی تفاوتی نمی‌کند که چه کسی سکان وزارت را در اختیار دارد و شرایط به نحوی است که هر فردی باشد اوضاع با تغییر وزیر تغییر نمی‌کند.

وزیر نیرو باید درباره شرایط موجود، به نمایندگان و افکارعمومی توضیح دهد

او در ادامه تاکید کرد: ضمن اینکه واقعاً باید از آقای علی‌آبادی به خاطر بعضی از اقدامات مثبت ایشان تشکر کنم و خودم هم به چشم دیدم که تلاش زایدالوصفی کرده که مسئله ناترازی‌ها حل شود، اما به هر حال باید پاسخگوی جایگاه و عملکرد خود باشد و درباره شرایط موجود به نمایندگان و افکارعمومی توضیح دهد.

وزیر نیرو و رئیس‌جمهور سال گذشته قول دادند مشکل ناترازی را حل می‌کنند

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با اشاره به مشکلاتی که کسب‌وکارها در نتیجه ناترازی و قطع برق با آن روبرو هستند، گفت: اگر یادتان باشد سال گذشته وزیر نیرو و حتی آقای رئیس‌جمهور گفتند که برای سال آینده شرایط بهبود پیدا می‌کند و مشکلی در حوزه برق نخواهیم داشت، اما شاهدیم که اوضاع به مراتب بدتر شده است. مثلاً شما یک شهری مثل سبزوار را در نظر بگیرید که ۲۶ هزار واحد صنفی و مغازه دارد. وقتی شب برق را قطع می‌کنید، یک مفهوم خیلی عجیبی برای مردم دارد و واقعاً عده زیادی دل نگران هستند. از طرفی قطع برق تأثیر خود را در حوزه ارتباطات می‌گذارد، به واسطه اینکه در مخابرات، باتری‌ آنتن‌های مخابراتی جواب نمی‌دهد تازه بعد از اینکه برق وصل می‌شود، چندین ساعت بعد از آن شکایت‌های متعددی از عمل نکردن کارت‌خوان‌ها داریم و مردم واقعاً در شرایط سختی هستند.

بحث استیضاح وزیر نیرو در مرحله اول صرفا یک سوال است و ایشان باید توضیح بدهد

این نماینده مجلس با تاکید بر لزوم استیضاح و سوال از وزیر نیرو، عنوان کرد: بنابراین امیدوارم ایشان بتواند جواب‌های خوبی برای دغدغه‌های نمایندگان داشته باشد. بحث استیضاح وزیر نیرو در مرحله اول صرفا یک سوال است و ایشان باید توضیح بدهد. ان‌شاالله که اتفاقات خوبی برای عموم مردم رخ دهد و مشکلات حوزه ناترازی به حداقل برسد.

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی