کد مطلب: ۴۷۷۵۵۵

مدیرعامل بورس و اوراق بهادار تهران خبر داد:

اعتماد دوباره حقیقی‌ها به بازار سرمایه

اعتماد دوباره حقیقی‌ها به بازار سرمایه

مدیرعامل بورس اوراق و بهادار تهران گفت: حدود ۸۸ درصد از معاملات امروز بازار سرمایه، متعلق به اشخاص حقیقی بود و مابقی به نهادها و اشخاص حقوقی مربوط می‌شود.

به گزارش تجارت‌نیوز ، علی صحرایی، مدیرعامل بورس و اوراق بهادار تهران در خصوص عوامل مثبت شدن بازار سرمایه در دو روز اخیر گفت: اقدامات اعتمادساز و حمایتی که سران سه قوه به منظور ارتقاء بازار سرمایه انجام دادند سبب شد تا مردم دوباره به این بازار اعتماد کنند و متوجه شدند که حاکمیت در راستای صیانت از سرمایه‌های مردم، اقدامات لازم را انجام می‌دهد.

او بیان کرد: طی دو روز گذشته ما بازهم شاهد افزایش حجم معاملات بودیم به گونه‌ای که از میان ۱۱ هزار میلیارد تومانی که امروز در بازار سرمایه معامله شد، حدود ۸۸ درصد متعلق به اشخاص حقیقی بود و مابقی به نهادها و اشخاص حقوقی مربوط می‌شود.

مدیرعامل بورس و اوراق بهادار تهران تصریح کرد: مجموع این عوامل سبب شد که امروز شاخص کل و شاخص هم‌وزن هر دو مثبت باشند.

منبع: باشگاه خبرنگاران

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.

  • ناشناس

    ما که رفتیم پشت سرمونم نگاه نمیکنیم!
    آدم از یه سوراخ دوبار گزیده نمیشه!
    هنوز جای اعتماد قبلیمون درد میکنه!

  • ساده بگم

    همش دارن ما رو گول میزنند ماهم که ساده امان از خوش خیالی

  • حقیقت

    حقیقی رو میتونید خام کنید حقوقی که خام شما نمیشه حالا حقوقی میفروشه حقیقی میخره بعد یه ماه دیگه حقیقی ها هم باهم سکته میزنن

  • حقیقت

    در حال حاضر بسیاری از افرادی که به تازگی وارد بورس شده‌اند، با این پرسش مواجه‌اند که آیا از بازار سرمایه خارج شوند یا نه؟ در پاسخ به این افراد باید واقعیت‌هایی را با آنها در میان گذاشت. واقعیت این است که بخش عمده رشد بورس به دلیل هدایت نقدینگی به سمت این بازار است و ارزش ذاتی شرکت‌های بورسی افزایش نداشته است.حقیقت سودهای کلان بازار سرمایه این است که دولت به دنبال راهی بود تا نقدینگی به سمت بازارهای سوداگری ارز , طلا و مسکن نرود و دکترین اقتصادی دولت به این نتیجه رسیدند بهترین مکانی که می‌توان سیل نقدینگی را هدایت کرد، بورس است

  • من

    مردم آگاه باشید که سود اصلی رو افزایش قیمت سهام ها شرکت هایی بردند که مبلغ هنگفتی رو قبل از گرونی ها در بورس سرمایه گذاری کردن، منظورم گروه سرمایه گذاری هست مثل وبوعلی، سود این شرکت ها از افزایش قیمت سهام هست، شرکت هایی مثل فولاد که سودشون از افزایش قیمت فروش محصولاتشون هست به همون اندازه افزایش قیمت محصولاتشون مثل آهن و فولاد سود میبرن که خیلی کمتر از افزایش قیمت سهام هست، یه ذره فکر کنید متوجه میشید چه سهم هایی حباب دارن و چه سهام هایی حباب ندارن

  • ناشناس

    ر حال حاضر بسیاری از افرادی که به تازگی وارد بورس شده‌اند، با این پرسش مواجه‌اند که آیا از بازار سرمایه خارج شوند یا نه؟ در پاسخ به این افراد باید واقعیت‌هایی را با آنها در میان گذاشت. واقعیت این است که بخش عمده رشد بورس به دلیل هدایت نقدینگی به سمت این بازار است و ارزش ذاتی شرکت‌های بورسی افزایش نداشته است.حقیقت سودهای کلان بازار سرمایه این است که دولت به دنبال راهی بود تا نقدینگی به سمت بازارهای سوداگری ارز , طلا و مسکن نرود و دکترین اقتصادی دولت به این نتیجه رسیدند بهترین مکانی که می‌توان سیل نقدینگی را هدایت کرد، بورس است.به همین دلیل با تشویق مکرر عموم مردم برای سرمایه‌گذاری در بورس، توانست موفقیت‌هایی را کسب کند و بخشی از کسری بودجه خود را تامین نماید. ضمن آن که توانست بازار سرمایه را بین عموم جا بیندازد تا حدی که اکثریت مردم به دنبال اخبار صعود و نزول شاخص بورس هستند.نگاهی به آمارها نشان می‌دهد که درسال 97 فقط یکصد هزار کد بورسی و در سال 98 بالغ بر 900 هزار کد بورسی جدید صادر شده , این در حالی است که در چهار ماهه ابتدایی سال 99 عدد اعجاب انگیز 4 میلیون کد بورسی صادر شده که این مسئله حاکی از سرازیر شدن سرمایه‌های خرد و درشت اشخاص حقیقی و حتی حقوقی به سمت بازار سرمایه است.بررسی‌ها نشان می‌دهد سهام برخی از شرکت‌ها از ابتدای سال 98 ده‌ها برابر رش داشته است اما چه دلیلی باعث این رشد فزاینده شده است؟ آیا این شرکت‌ها طرح توسعه شگفت‌انگیزی رو کرده‌اند و باعث سو خیره‌کننده بنگاه‌شان شده‌اند؟آیا فروش آن شرکت‌ها ده‌هابرابر شده است؟ درست است که تجدید ارزیابی دارایی‌‌های شرکت‌ها در سال 98 به دلیل افزایش قیمت‌ها خصوصا قیمت ارز با افزایش حداقل 100% مواجه بوده است , اما به چه دلیل رشد سهام برخی از شرکت‌ها بیش از افزایش قیمت به دلیل تجدید ارزیابی دارایی شرکت‌ها بوده است؟در این‌باره باید گفت در حقیقت رشد سریع شاخص بورس به آن علت رخ داده که ناگهان تقاضای بالایی برای سهام شرکت‌ها ایجاد شد اما عرضه متناسب با آن بالا نرفت. این قاعده برهم خوردن عرضه و تقاضا باعث شد ارزش سهام شرکت‌ها به صورت خیره‌کننده رشد کند.در واقع به نظر می‌رسد که رشد فزاینده شاخص بازار سرمایه به دلیل هجوم نقدینگی گسترده به بازار سرمایه بوده است و افزایش ارزش ذاتی شرکت‌ها به دلیل تجدید ارزیابی دارایی‌ها آنقدر تاثیر نگذاشته است. به همین دلیل به تازه‌واردهای بورس توصیه می‌شود بدون کسب تجربه و دانش کافی با ارقام بالای سرمایه‌شان ریسک نکنند و پیش از خرید و فروش سهام با بررسی صورت‌های مالی از سایت کدال شرکت‌ها به‌صورت تکنیکال اقدام به معامله کنند. بنابراین برای ادامه حضور در این بازار بدون شک سهامدارانی موفق می‌شوند که بازار سرمایه را حرفه‌ای‌تر رصد می‌کنند و دانش بورسی خود را ارتقا می‌دهند.برای اطلاعات بیشتر یادداشت در بورس چه کنیم؟ را بخوانید.

  • mehran.salamatiyan

    فروش روز گذشته حقوقی قابل تامل بود

  • ناشناس

    تجارت نیوز نظرات موافق ومخالف را بیان کن تا اعتماد ما از شما از بین نرود

  • ناشناس

    کدوم اعتماد میگه

  • ناشناس

    اینجا اعتماد دقیقا یعنی چی ؟
    یعنی مردم دوباره گول خوردند .
    دوباره حاضر شدند در صف خرید بخرند .
    هر سهمی صف خریدش روزهای بیشتری تکرار شود بیشتر در صف خریدش قرار بگیرند .
    و ان شاء الله این بار پس از یک هفته یا یک ماه چنان صفهای فروشی تشکیل بدهیم که مردم نتوانند حتی با قیمت سر به سر هم بفروشند .
    آخه شما چرا برای مردمی که بلد نیستند چطور سرمایه گذاری کنند راهکار صحیح ارائه نمیدید و فقط بهشون استرس صف خرید و فروش تحمیل می کنید ؟
    همانطور که صفهای خرید پی در پی صفهای فروش پی در پی را به دنبال داشت اینبار هم همین خواهد بود فقط زمانش معلوم نیست .