موضوعات داغ: # قیمت سکه # بازار سهام # قیمت خودرو # قیمت طلا # قیمت دلار # ترامپ # مذاکرات ایران و آمریکا # پیش بینی بازارها

انتقاد مصطفی هاشمی طبا از پزشکیان و شهید رئیسی/ نه ادعای تولید 30 هزار مگاوات برق دولت فعلی شدنی است، نه وعده ساخت 100هزار خودروی برقی دولت قبل

انتقاد مصطفی هاشمی طبا از پزشکیان و شهید رئیسی/ نه ادعای تولید 30 هزار مگاوات برق دولت فعلی شدنی است، نه وعده ساخت 100هزار خودروی برقی دولت قبل
سال‌هاست دچار تحریم‌های بسیار شدید و بی‌سابقه شده‌ایم اما به جای تجهیز منابع و تنظیم نظام اقتصادی حسب تحریم‌ها و همچنین توجه به حفظ و توسعه نهادهای مختلف ایران، با اندیشه تأثیرنداشتن تحریم‌ها ثروت‌های کلانی را که باید برای تجهیز و توسعه کشور و همچنین بازسازی تجهیزات داشته باشیم، از دست داده‌ایم.

به گزارش تجارت نیوز، سیدمصطفی هاشمی طبا نوشت: بخشی از داستان قطعی برق شاید ‌به مصوبه‌ای از مجلس در مخالفت با رئیس‌جمهور وقت، آقای خاتمی، بازگردد که با آن مصوبه در حقیقت سرمایه‌گذاری برای تولید برق در محاق فراموشی رفت و نوعا به جای توجه به زیربناها، همه همت‌ها صرف تجلی کاذب مظاهر مصرف‌کننده و غیرمولد شهرنشینی شد و هر تصمیمی در پیچ‌وخم مجالس و کمیسیون‌ها و شوراها به فراموشی سپرده شد و می‌بینیم که یک تصمیم درباره اف‌ای‌تی‌اف در مجمع تشخیص مصلحت نظام به مدت هفت سال به درازا کشیده است و در بدترین موقع به صورت مشروط تصویب می‌شود.

ضرب‌المثل معروف «از ماست که بر ماست» بر ما صدق می‌کند. مگر فریاد تولیدکنندگان اعم از فولاد و پتروشیمی و سیمان و گاوداران و دیگران از قطع برق کارخانجات بلند نشده؟

‌ ما به‌جای توجه به حرف‌های کارشناسان دنیادیده و مجرب، حرف‌های بی‌اساس را از زبان برخی مسئولان می‌شنویم و بدتر از آن رئیس‌جمهورهای ما همان حرف‌ها را با صدای بلند به‌ عنوان پیشرفت کشور مطرح می‌کنند.

فقط به چند مثال توجه کنید.

1- رئیس‌جمهور فعلی ما در سال گذشته فرمودند سال آینده 30 هزار مگاوات برق خورشیدی خواهیم داشت. البته این را از قول وزیر نیرو گفتند ولی برخلاف آنچه همواره می‌گویند، نظر کارشناسان ملاک است و از هیچ کارشناسی نپرسیدند که آیا این امر ممکن است؟

2- رئیس‌جمهور پیشین ما فرمودند ما تکنولوژی موشکی را در ساخت اتومبیل به کار می‌گیریم. هیچ‌کس متوجه نشد که کدام شیرِ پاک خورده این نظریه را به رئیس‌جمهور محترم القا کرده است. همچنین در صداوسیما فیلمی از رؤیت ایشان از یک اتومبیل بود که وزیر صمت وقت (وزیر نیروی فعلی) گفت این اتومبیل برقی طراحی و ساخت خودمان است و تا اسفند صد هزار دستگاه خواهیم ساخت. نشان به آن نشان که حتی یک دستگاه ساخته نشد.

3- درباره سرمایه‌گذاری امارات و چین به مبالغ 100 و 400 میلیارد دلار از قول دبیر مناطق آزاد بدون آنکه حتی یک دلار سرمایه‌گذاری شود، سخن بسیار گفته شد.

از این قبیل حرف‌های نامربوط بسیار گفته شده، ولی در حقیقت این حرف‌ها به‌جای حرف‌های درست اصلی جانشین شده است. وعده‌ای که آقای رئیس‌جمهور به مردم داد که واقعیات را به‌درستی برای شما خواهم گفت، ولی اینک فقط به سخنرانی‌های حماسی می‌پردازند.

منبع: روزنامه شرق

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی