فونیکس - هدر اخبار
کد مطلب: ۹۶۵۸۸۸

مهدی نصیری دیشب آزاد شد

مهدی نصیری دیشب آزاد شد

دادستان انقلاب مشهد از آزادی مهدی نصیری خبر داد.

به گزارش تجارت نیوز،

محمد حسین درودی روز دوشنبه گفت: موضوع این پرونده انتظامی بوده است.

یک مسوول امنیتی در خراسان رضوی شب گذشته در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: آقای مهدی نصیری امروز، یکشنبه به دلیل فیلمبرداری در مکان ممنوعه در آرامگاه فردوسی در توس مشهد بازداشت شد، پس از اقدام غیرقانونی آقای نصیری پس از تذکر مسوولان مربوطه مبنی بر پاک کردن فیلم گرفته شده اما وی از حذف فیلم خودداری کرده است.

سید حسن حسینی، سرپرست فرمانداری مشهد نیز به ایرنا گفت: نصیری و همراهانش به دلیل تصویربرداری از مکان ممنوعه، توسط ماموران حراست آرامگاه با هدف جلوگیری از بروز مساله ابتدا به آنان تذکر دادند اما باتوجه به ادامه ماجرا، مهدی نصیری و همراهانش به خارج از آرامگاه فردوسی هدایت شدند.

مهدی نصیری در سال های پایانی دهه ۶۰ و در دهه ۷۰ به عنوان یک چهره مطبوعاتی اصولگرا ابتدا سردبیر روزنامه «کیهان» و سپس مدیر مسوول هفته نامه «صبح» بود. نصیری هم اکنون به عنوان فعال سیاسی در فضای مجازی فعالیت دارد.

زن هنجارشکن در بیمارستان بستری است

دادستان عمومی و انقلاب مشهد در ادامه در خصوص وضعیت زنی که چند روز پیش در مشهد رفتار نامتعارف داشت، نیز اظهار کرد: این زن در بیمارستان روانپزشکی بستری و تحقیقات در حال انجام است. 

منبع : ایرنا

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.