موضوعات داغ: # افزایش قیمت مسکن # مذاکرات # مذاکرات ایران و آمریکا # افزایش معاملات مسکن # صنایع بورس # نمایشگاه کتاب # ترامپ # افت شاخص بورس
پیشنهاد سردبیر : فوری | مذاکرات ایران و آمریکا / دور چهارم به پایان رسید + جزییات

بنزین گران نمی‌شود

بنزین
سرپرست معاونت فرهنگی اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش خبر منتشر شده در خصوص افزایش قیمت بنزین در جزایر کیش و قشم را تکذیب نمود .

به گزارش تجارت‌نیوز، حسین شمسیان راد امشب به پخش مباحثی در خصوص افزایش قیمت بنزین در جزایر کیش و قشم مربوط به مصاحبه فریدون عباسی نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: این خبر را قویاً با اطمینان تکذیب می‌کنم و چنین خبری اساساً صحت ندارد.

سرپرست معاونت فرهنگی اجتماعی منطقه آزاد کیش در ادامه افزود: نرخ بنزین سهمیه‌ای و آزاد به هیچ وجه افزایش نخواهد یافت و مردم با آرامش به زندگی خود بپردازند زیرا معتقدم که این نماینده مجلس از جزئیات طرح تخصیص بنزین براساس کدملی کاملا بی اطلاع هستند.

حسین شمسیان راد همچنین گفت: تغییر قیمت‌های حامل‌های انرژی نیازمند مصوبه مجلس است و اساساٌ مجلس در این خصوص هیچگونه مصوبه‌ای نداشته است و این خبر تکذیب می‌شود.

منبع: فارس

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی