مقاومت سکه نقدی در برابر نوسانات عوامل تاثیرگذار با تشدید حباب مثبت (بالا بودن قیمت بازار از ارزش ذاتی) و برگشت قیمت دلار از مسیر نزولی پس از نزدیک شدن به حمایت ۳۸۰۰ تومان توانسته است تا حدود زیادی از بار منفی افت فرسایشی قیمتهای بازار آتی سکه بکاهد.
به گزارش تجارتنیوز، انتظار میرود با تداوم روند افزایشی قیمت سکه نقدی به بالای سطح یک میلیون و ۲۲۰ هزار تومان و رشد بهای طلای جهانی به بالای سطح ۱۲۶۱ دلار موجب تقویت انتظارات صعودی در بازار آتی سکه بشود. از سویی دیگر به نظر می رسد قیمت دلار نیز در بالای کانال قیمتی ۳۸۰۰ تومان تثبیت شده باشد.
در بازار داخلی شاهد معرفی اعضای کابینه دولت دوازدهم بودیم. در این بین انتخاب وزیر جدید اقتصاد مورد توجه سرمایهگذاران بود. سیاستهای اقتصادی دولت پس از توافق برجام برای تشدید رونق اقتصادی و اصلاحات نظام بانکی در جهت کاهش نرخ سود بانکی همچنان از تاثیرگذارترین عوامل بنیادی در روند قیمتهای ارز وسکه خواهد بود. دولت در چهار سال اول با تمرکز بر تنشزدایی و حل مناقشه هستهای و اتخاذ سیاستهای انقباض پولی در جهت آرام کردن فضای سیاسی و کنترل نرخ تورم گام برداشت اما در دور دوم انتظار میرود دست به اقدامات متهورانهتری بزند.
در بازارهای مالی جهان نیز در شرایطی که افت ارزش جهانی دلار در مقابل سایر ارزهای عمده جهانی ادامه دارد. بهبود وضعیت درآمدی شرکتهای بزرگ جهانی موجب صعود شاخص صنعتی داوجونز به بالاترین سطح تاریخی خود شده است. بازارهای جهانی طلا برای ارزیابی توانایی بانک مرکزی آمریکا برای سومین افزایش نرخ بهره در سال جاری در انتظار گزارش وضعیت تورم در ایالات متحده در روز جمعه هستند. موضوعی که قیمت اونس طلای جهانی را نیز در وضعیت انتظاری قرار داده است.
منبع: جهان اقتصاد