کد مطلب: ۳۱۱۳۶۹

توسعه منابع انرژی تجدیدپذیر با جذب سرمایه‌گذاری خارجی

توسعه منابع انرژی تجدیدپذیر با جذب سرمایه‌گذاری خارجی

معاون پژوهش و فناوری وزیر ­صمت خواستار برنامه‌ریزی برای جذب سرمایه‌گذاران خارجی ­و توسعه فناوری‌های مربوط به آن، برای توسعه منابع انرژی تجدیدپذیر شد.

برات قبادیان ­با اشاره به ظرفیت گسترده جغرافیایی کشور برای بهره‌برداری از منابع تجدیدپذیر ، گفت: ­­ایران از نظر جغرافیایی امکان بهره‌برداری از منابع تجدیدپذیر را بیش از هر کشوری در دنیا دارد و این ظرفیت تا حدی است که تنها با استفاده از تابش خورشید می‌توانیم­ همه ­برق مورد نیاز کشور را تامین کرده و بخشی را هم به کشورهای دیگر صادر کرد.

به گزارش تجارت‌نیوز، وی افزود: کشور پهناور ایران با جمعیت حدود نیمی از جمعیت کشور ژاپن و وسعت پنج برابری آن، انواع و اقسام انرژی‌های تجدیدپذیر را در دل خود جای داده است، بنابراین دستیابی به فناوری‌های به‌روز دنیا در این زمینه کشور را از انرژی های تجدید ناپذیر بی‌نیاز خواهد کرد.

به گفته قبادیان تنها راه کاهش آلاینده‌ها در کشور نیز استفاده از منابع تجدید پذیر است.

معاون وزیر صنعت ادامه داد: در حال حاضر ایران دو برابر سهم خود آلودگی تولید می‌کند و همین امر باعث می‌شود لزوم استفاده از این منابع بیش از پیش احساس شود.

قبادیان­­ با اشاره به اهمیت منابع تجدید پذیر در توسعه پایدار گفت:‌ علاوه بر این منابع انرژی تجدیدپذیر مزایای بسیاری برای توسعه کشور دارد و لازم به ذکر است که ایران از نظر این منابع در دنیا سرآمد است.

وی­ در ادامه ضمن تشریح امکانات طبیعی برای استفاده از منابع تجدیدپذیر افزود:‌ کشور ما از نظر جغرافیایی مزایای ویژه‌ای در این رابطه دارد؛­­از جمله این مزایا می‌توان به تابش مستقیم و فراوان خورشید در کشور اشاره کرد.

معاون وزیر صنعت،​ معدن و تجارت گفت: علاوه بر این ایران دارای سرزمین‌های گسترده‌ای است و منابع آبی در شمال و جنوب کشور نیز این مزایا را چندبرابر می‌کنند. در کنار همه این مزیت‌ها نقاط بادخیز نیز در کشور ما امکان تبدیل باد به انرژی را فراهم می‌آورد.

قبادیان­­ در پایان ضمن تاکید بر ضررورت توجه به انرژی های تجدید پذیر افزود: توجه به اهمیت توسعه منابع انرژی تجدید پذیر بسیار ضروری است. به همین دلیل استفاده از این منابع که در کشور وجود دارند مستلزم ارتباط با دنیا و همچنین برنامه ریزی برای جذب سرمایه‌گذاری و توسعه فناوری‌های مربوط به آن است.

منبع: صداوسیما

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.