موضوعات داغ: # جنگ # ایران و اسرائیل # اسرائیل # ترامپ # ارز دیجیتال # مازندران # بانک # حمله اسرائیل

توصیه به شهروندان استان مرکزی برای پرهیز از خرید مازاد

قیمت کالاهای اساسی
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی، تأکید کرد که هیچ‌گونه مشکلی در تأمین، توزیع و عرضه کالاهای اساسی و مایحتاج عمومی در این استان وجود ندارد و مردم از خرید مازاد پرهیز کنند.

به گزارش تجارت نیوز، علی صفری گفت: ذخایر کافی اقلام استراتژیک و کالاهای مورد نیاز نه‌تنها در استان مرکزی بلکه در کل کشور وجود دارد و هیچ کمبودی در این زمینه نیست. حتی در صورت افزایش جمعیت استان به دلیل میزبانی از هموطنان سایر مناطق کشور به دنبال اتفاقات اخیر، تمهیدات لازم برای تأمین نیازهای ضروری از جمله نان اندیشیده شده و مشکلی وجود نخواهد داشت.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی با اشاره به آغاز برداشت گندم در استان، خاطرنشان کرد: تأمین نان در استان با مشکلی مواجه نیست و حتی در صورت افزایش حجم خرید، ظرفیت لازم برای پاسخگویی به تقاضا وجود دارد.

وی در پایان از مردم خواست تا با حفظ روال عادی خرید، از انباشت غیرضروری کالاها خودداری کنند و تأکید کرد که هماهنگی‌های لازم برای عرضه مایحتاج عمومی به‌طور کامل انجام شده است و تاکید کرد: این اطمینان‌بخشی در حالی مطرح می‌شود که استان مرکزی با ذخایر کافی و برنامه‌ریزی مناسب، آماده پاسخگویی به نیازهای شهروندان و میهمانان احتمالی است.

منبع: ایسنا

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی