موضوعات داغ: # پیش بینی بازارها # قیمت طلا # قیمت دلار # قیمت سکه # قیمت مصالح # قیمت مصالح ساختمانی # پیش بینی قیمت دلار # پیش بینی قیمت سکه

حمایت از کسب و کارهای اینترنتی در نجات اقتصاد کشور نقش مهمی ایفا می‌کند

حمایت از کسب و کارهای اینترنتی در نجات اقتصاد کشور نقش مهمی ایفا می‌کند
یک اقتصاددان درمورد اهمیت حمایت از کسب و کار‌های اینترنتی در دوران بحران به عنوان نجات اقتصاد کشور توضیحاتی داد.

به گزارش تجارت نیوز، مسلم خانی اقتصاددان و استاد دانشگاه، درمورد حمایت از کسب و کار‌های اینترنتی در دوران بحران گفت: سه مرحله در اقتصاد وجود دارد که عبارتند از قبل از جنگ، حین جنگ و پس از جنگ که در مرحله قبل از جنگ، اقتصاد به ویژه در زمینه مسکن و سرمایه‌گذاری یک حالت بلاتکلیفی دارد و جنگ اخیر باعث ایجاد چالش‌های جدی در اقتصاد کشور شد؛ البته هنوز در جنگ هستیم. زیرا قراردادی منعقد نشده و آتش‌بس رسمی به‌صورت کتبی نوشته نشده است.

این اقتصاددان درمورد اهمیت حمایت از کسب‌وکار‌های مبتنی بر وب ادامه داد: کسب‌وکار‌هایی در بستر وب بسیار متضرر شدند و دلیلش این بود که به دلیل مسائل امنیتی، تقریباً اینترنت کشور تعطیل شد و در نتیجه، این کسب‌وکار‌ها نتوانستند خدمات خود را به‌صورت مناسب به مشتریان ارائه دهند و با کاهش سود و بیکاری رو‌به‌رو شدند.

خانی با بیان این که به یک بسته حمایت از کسب‌وکار‌های مجازی به‌صورت ویژه نیازمند هستیم که تسهیلات ارزان‌قیمتی را در اختیار این عزیزان قرار دهد، افزود: علاوه بر این، تخفیفات بیمه‌ای، به‌ویژه در سهم کارفرما، و معافیت‌های مالیاتی می‌توانند به این کسب‌وکار‌ها کمک کنند.

این اقتصاددان گفت: برای بعد از جنگ به یک زیرساخت اینترنتی قابل‌اعتماد نیاز داریم و صاحبان کسب‌وکار‌ها باید بتوانند پلتفرم‌ها و صفحات مجازی خود را با اطمینان راه‌اندازی کنند و نگران قطعی اینترنت نباشند.

او ادامه داد: دانش‌بنیان‌ها نیز در حال طراحی پلتفرم‌های تجارت اختصاصی هستند که حتی در شرایط قطعی اینترنت قابل‌دسترسی باشند و حمایت از این فناوری‌ها و پلتفرم‌ها باید در قالب بسته حمایتی کسب‌وکار‌های مجازی گنجانده شود.

خانی افزود: ایجاد شبکه‌های به‌هم‌پیوسته بین کسب‌وکار‌ها می‌تواند باعث شود تا مقاومت اقتصاد در مقابل بحران‌ها افزایش پیدا کند و این شبکه‌ها در شرایط بحران می‌توانند جایگزین‌ها را مشخص کرده و کمبود‌ها را جبران کنند؛ به طوری که در جنگ اخیر، شبکه تجارت درون کشوری توانست کالا‌ها و خدمات را از تهران به استان‌های شمالی منتقل کرده و کمبود‌ها را جبران کند که این نتیجه شبکه‌سازی و همکاری بین کسب‌وکارهاست.

این اقتصاددان با اشاره به اهمیت اطلاع‌رسانی شفاف و به‌موقع به منظور اطمینان در میان مردم و سرمایه‌گذاران گفت: شفافیت در اطلاع‌رسانی می‌تواند باعث به وجود آمدن آرامش در جامعه شود و به این موضوع کمک کند و مردم هم، باید بدانند که کالا‌های اساسی به میزان زیاد در دسترس است و نیازی نیست که بیش از اندازه ذخیره‌سازی شود که سازمان‌های مردم‌نهاد و انجمن‌های علمی در این خصوص می‌توانند نقش مهمی داشته باشند و اطلاعات دقیق و واقعی را در دسترس مردم قرار دهند تا اطمینان لازم به وجود بیاید.

خانی افزود: دولت باید به صاحبان کسب و کار‌ها اطمینان لازم را دهد که در شرایط بحرانی از آنها حمایت خواهد کرد و این حمایت می‌تواند شامل تسهیلات مالی، تخفیفات بیمه‌ای و معافیت‌های مالیاتی باشد و ما به یک راهبرد بلندمدت برای اقتصاد پس از جنگ نیاز داریم.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی