به گزارش تجارتنیوز، شرکت خودروسازی کرمان موتور که نماینده واردات و مونتاژ محصولات جک در ایران است، تصاویری از خودروی جدید برقی جک منتشر کرده است. بنابراین میتوان گفت کرمان موتور برای رقابت با خودروسازان و شرکتهای رقیب خود و مونتاژ خودروهای برقی در ایران برنامه دارد.
مشخصات هاچبک برقی جک
کوچکترین خودرو برقی جک، هاچبک برقی جدیدی است که کرمان موتور از دی ۱۴۰۰ تست فنی آن را در ایران شروع کرده.
این خودرو در بازارهای صادراتی با نام جک eJS1 عرضه شده اما در بازار چین، این خودرو، تحت برند جک (JAC) فروخته نمیشود زیرا محصولی از برند نوپای سول (SEHOL) از زیرمجموعههای جدید جک موتورز است و چینیها آنرا با نام سولE10X میشناسند.
سول E10X با اینکه هاچبک کاملا جدیدی است و فروش آن از سال ۲۰۲۱ آغاز شده است اما نکته جالبی درباره آن وجود دارد. این هاچبک برقی، در واقع نسخه فیسلیفت شدهای از هاچبک برقی جکiEV6E است که از سال ۲۰۱۶ تاکنون، در بازار چین حضور دارد. محصولات برند سول، رده قیمتی بالاتری نسبت به محصولات برند جک دارند، از اینرو چینیها، ظاهرش را دوباره طراحی کردهاند.
قیمت هاچبک برقی کرمان موتور
به گزارش سایت باما در بازار چین، قیمت هاچبک برقی سول E10X بستگی به نوع موتور برقی و نوع پکیج باتریهایش دارد اما بصورت کلی، قیمت مدل ۳۰ کیلوواتی آن حدود ۴۰ تا ۵۰ هزار یوآن و قیمت مدل ۴۵ کیلوواتی آن نیز حدود ۷۰ تا ۷۷ هزار یوآن است. قیمت هاچبک برقی کرمان موتور معادل ۶ تا ۱۲ هزار دلار خواهد بود. یعنی در صورت قطعیشدن عرضه آن در ایران، با قیمتی کمتر از ۶۰۰ میلیون تومان به بازار کشورمان میآید.
[imp content=”با احتساب میانگین قیمت ۱۰ هزار دلار برای این خودرو و قیمت روز دلار در بازار آزاد، قیمت حدودی این خودرو ۳۰۰ میلیون تومان خواهد بود.”]
رقیب خودروی یوز
به گزارش تجارتنیوز، این خودرو را میتوان به نوعی رقیب خودروی یوز، اولین خودروی برقی ایرانی دانست. قیمت نهایی خودرو یوز مشخص نشده است اما کارشناسان قیمت حدودی ۶۰۰ میلیون تومان را برای آن تخمین زدند. با توحه به آن که خودروی یوز بک موتور چهارچرخ است اما خودروی برقی جک یک خودروی کامل است، میتوان با توجه به قیمت کمتر آن نسبت به یوز، آن را رقیبی برای اولین خودروی ایرانی دانست.
هاچبک برقی جک E10X رقیبان زیادی در بازار ایران ندارد. خودروهایی مانند تارا برقی و کارمانیا EK1 که هنوز آینده آنها مشخص نیست را میتوان رقیبی برای این خودرو داسنت اما هنوز برنامهای از تولید و فروش آنها مشخص نیست.
موتورسیکلت برقی یوز نیز با اینکه رقیب جدیای برای این خودرو چینی نیست اما برای آنهایی که قصد تردد شهری را دارند، میتواند یک پیشنهاد جایگزین باشد.
مشخصات فنی جک برقی
خودرو سول E10X دقیقا همان پلتفرم جک iEV6E است. بنابراین جک، از همان موتور برقی ۴۵ کیلووات متعلق به هاچبک iEV6E بهره گرفته و آن را در دل هاچبک E10X گذاشته است. البته برای اینکه مشتریان بیشتری، توانایی خریداری این خودرو را داشته باشند، جک از موتور برقی ۳۵ کیلووات نیز استفاده کرده است.
اما یوز چه مشخصاتی دارد؟ این خودرو دارای موتور ۲۰ اسب بخاری است و هر بار که شارژ باتری آن کامل میشود میتواند تا ۳.۵ ساعت حرکت کند.
حداکثر سرعتی که این خودرو دارد ۸۰ کیلومتر بر ساعت است.
این موتور چهارچرخ وزنی معادل ۴۸۰ کیلوگرم دارد و می تواند تا وزن ۲۵۰ کیلوگرم بار را تحمل میکند.
آخرین اخبار بازار خودرو را در صفحه خودرو تجارتنیوز بخوانید.
پول بنزین مصرفی ۳۰ سالش را همون اول می گیرند . روی قیمت خود خودرو
مگر قراره با قیمت جهانی به مردم بدن که می گویید حدود 300 میلیون؟ طبق معمول دو تا سه برابر قیمت به مردم فرو می کنند.
خانم ابتکار که یه زمانی مخالف تولید خودروی برقی تو ایران بودن و بیانیه صادر میکردن که برای محیط زیست ضرر داره و … الآن در قید حیات هستن که رشد و تولید این خودروها رو در جهان ببینن؟؟
قطعا اگه سنگ اندازی های اون زمان نبود الآن می تونستیم تولید کننده و صادر کننده خودروی برقی باشیم ولی ……
از ظاهرش به خصوص اون عکسه سفیده خیلی خوشم اومد و ارزش خرید ظاهرا متوسط روبه بالایی داره فقط مشکل زیرساخت وجودداره
امیدوارم این خودروی برقی جک زودتر به بازار بیاد اگه با کیفیت باشه با قیمت ۳۰۰ میلیون تومان خیلی خوبه ..هوا هم تمیزتر میشه اگه زیاد فروش داشته باشه
300 میلیون؟ تو خواب ببینی پس حق و حقوق مافیا چی می شه؟
پس حق مافیای قدرت چی میشه قیمتش باز میره بالا البته بنظر بنده چینی بدرد نمی خوره ده میلیون تومان نمی ارزه باید ژاپنی یا آمریکایی بخریم کع مسافت ۴۰۰ کیلومتر راه برود اما جک چینی تحمل سوار کردن ۴ نفر وزن متوسط را ندارد