موضوعات داغ: # ایران خودرو # شرکت کروز # تعطیلی مدارس # سرما # پیش بینی بازارها

سود سال ۹۶ مشمولان سهام عدالت به ۵ هزار میلیارد تومان رسید

سهام عدالت 2

مشاور رئیس سازمان خصوصی‎‌سازی با اشاره به افزایش سود سهام عدالت مربوط به سال ۹۶ گفت: مجامع چند شرکت به همراه هلدینگ خلیج فارس پایان مهر ماه سود مصوب خود را اعلام می‌کنند که پیش‌بینی می‌شود با احتساب این رقم سود مشمولان در سال جاری به ۵ هزار میلیارد تومان برسد.

سید جعفر سبحانی با اشاره به افزایش سود سهام عدالت سال ۹۶ بیان کرد: سود سهام عدالت در آخرین بررسی به بیش از ۳۸۰۰ میلیارد تومان رسیده که این آمار ناشی از عملکرد مثبت شرکت‌های سرمایه پذیر در سال ۹۶ است.

به گزارش تجارت‌نیوز، وی در ادامه افزود: با توجه به عملکرد مثبت شرکت‌های موجود در سبد سهام عدالت سود سال ۹۶ قطعا نسبت به سال قبل بیشتر خواهد بود.

مشاور سازمان خصوصی در توضیح میزان سود تقسیمی در سال جاری میان مشمولان سهام عدالت تصریح کرد:پیش بینی می‌شود که در سال جاری سود مصوب برای توزیع در میان مشمولین سهام عدالت به بیش از ۵ هزار میلیارد تومان برسد.

سبحانی تاکید کرد: مجامع چند شرکت به همراه هلدینگ خلیج فارس پایان مهر ماه سود مصوب خود را اعلام می‌کنند؛ که پیش‌بینی می‌شود با احتساب این رقم سود مشمولان در سال جاری به ۵ هزار میلیارد تومان برسد.

وی در توضیح تعداد شماره شابی ثبت شده در سامانه سهام عدالت خاطر نشان کرد: تاکنون برای سود سهام عدالت، بیش از ۴۰ میلیون نفر شماره شبای بانکی خود را ثبت کرده اند و سایر مشمولین تا پایان مهر ماه برای ثبت شماره شبا فرصت دارند و شایان ذکر است که این مهلت یگر تمدید نمی‌شود.

 

منبع: میزان

نظرات