موضوعات داغ: # عیدی کارگران # واریز عیدی # آمریکا # دونالد ترامپ # فولاد # اردبیل # بارش برف # سرما
جعفر پورکبگانی، نماینده بوشهر و گناوه:

فاصله صنایع فولادی با منابع آبی چالش تسهیل صادرات است/ ایجاد مناطق آزاد تجاری می‌تواند فرصتی برای تسهیل صادرات فولاد باشد

نماینده بوشهر، گناوه و بندر دیلم با اشاره به اهمیت ویژه بحث صادرات و واردات در صنعت فولاد بیان کرد: با ایجاد مناطق آزاد تجاری، ما به دنبال تسهیل فرآیندها برای انجام صادرات و واردات هستیم، اما معمولاً این مناطق در فاصله‌هایی ایجاد می‌شوند که نیاز به آب دارند.

به گزارش تجارت نیوز، جعفر پورکبگانی، نماینده بوشهر و گناوه، درباره چالش‌ها و مشکلات صنعت فولاد در ایران گفت: ما باید برنامه‌ای جامع برای توسعه صنعت فولاد که یکی از صنایع کلیدی و استراتژیک در هر کشور به شمار می‌رود، داشته باشیم.

ذخایر خوبی در کشور برای تولید فولاد داریم

او در ادامه افزود: در سطح جهانی، کشورها به صنعت فولاد توجه ویژه‌ای دارند و ما نیز باید به همین شکل عمل کنیم. تولید فولاد در کشور ما با توجه به ذخایر خوبی که داریم، امکان‌پذیر است، اما این صنعت نیاز به آب دارد و باید در نظر داشته باشیم که وقتی صنعتی در یک کشور به مرحله خاصی می‌رسد، باید نگاه ویژه‌ای به آن داشته باشیم.

جای‌گذاری صنایع و کارخانه‌های بزرگ فولادی ما از ابتدا اشتباه بوده است

این نماینده مجلس با اشاره به آب‌بر بودن صنایع فولادی تاکید کرد: متاسفانه جای‌گذاری صنایع و کارخانه‌های بزرگ فولادی ما از ابتدا اشتباه بوده است و این شرایط هم منابع آبی ما را در خطر قرار داده و هم برای این صنایع چالش تسهیل صادرات ایجاد کرده است. در صورتی که اگر این صنایع نزدیک دریا توسعه می‌یافتند بخش قابل توجهی از مشکلات و چالش‌ها وجود نداشت.

به دنبال تسهیل فرآیندها برای انجام صادرات و واردات صنعت فولاد هستیم

نماینده بوشهر، گناوه و بندر دیلم در ادامه با اهمیت ویژه بحث صادرات و واردات در صنعت فولاد بیان کرد: با ایجاد مناطق آزاد تجاری، ما به دنبال تسهیل فرآیندها برای انجام صادرات و واردات هستیم، اما معمولاً این مناطق در فاصله‌هایی ایجاد می‌شوند که نیاز به آب دارند. این مساله باعث می‌شود که حمل و نقل جاده‌ای آسیب ببیند و نیاز به کشنده‌ها برای انتقال مواد اولیه و محصولات نهایی وجود داشته باشد. بنابراین، چرخه فرآیندی تولید فولاد باید مورد بازنگری قرار گیرد.

او در ادامه توضیح داد: اگر بخواهیم صادرات انجام دهیم، باید شرایطی فراهم کنیم که این کار به راحتی انجام شود. به عنوان مثال، مشکلاتی مانند نیاز به آب و زیرساخت‌های حمل و نقل باید حل شوند. امیدوارم در آینده، تغییرات مدیریتی لازم انجام شود تا کارخانه‌ها بتوانند به شکل بهتری فعالیت کنند. همچنین هزینه‌های برق و گاز نیز باید مدیریت شود تا فشار کمتری بر روی تولیدکنندگان باشد.

این نماینده مجلس تاکید کرد: سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌های انتقال آب و برق، و همچنین استفاده از فناوری‌های نوین برای کاهش مصرف منابع طبیعی می‌تواند به بهبود وضعیت این صنعت کمک کند.

دولت باید راهکارهایی برای حل مشکلات ناترازی و کمبود آب در صنعت فولاد ارائه دهد

پورکبگانی با تاکید بر این موضوع که دولت باید راهکارهایی برای حل مشکلات ناترازی و کمبود آب در صنعت فولاد ارائه دهد، افزود: یکی از این راهکارها می‌تواند یکپارچه‌سازی سیستم برق باشد تا به طور مؤثرتری در اختیار تولیدکنندگان قرار گیرد. در حال حاضر، فشار برق و گاز کافی نیست و هزینه‌های زیادی صرف زیرساخت‌ها می‌شود، بنابراین باید به این مسائل توجه ویژه‌ای داشت تا از آسیب‌های زیست‌محیطی جلوگیری شود و صنعت فولاد کشور رونق یابد.

منبع: فولاد نیوز

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی