موضوعات داغ: # آینده ارز # آینده بازار طلا # عرضه کالا در بورس کالا # ایالات متحده # کانادا # منابع طبیعی # انتخابات الکترونیک # انتخابات شوراهای اسلامی

اصل زمین مسکن مهر به مالکان در صورت تقاضا فروخته می‌شود

مجوز مجلس به دولت برای واگذاری زمین های مسکن مهر صادر شد و در صورت درخواست مالکان اعیانی واحدهای مسکن مهر، زمین به آنها واگذار می‌شود.

به گزارش تجارت‌نیوز، نمایندگان در نشست علنی صبح امروز (پنجشنبه، 2 اسفندماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی جزئیات بخش درآمدی لایحه بودجه سال 98 کل کشور، با بند 3 تبصره 8 ماده واحده این لایحه موافقت کردند.

در بند مذکور آمده است؛ در صورت درخواست مالکان اعیانی واحدهای مسکن مهر، شرکت مادرتخصصی عمران شهرهای جدید و سازمان ملی زمین و مسکن مکلف به واگذاری قطعی زمینهای اجاره‌ای نود و نه(99) ساله متعلق به خود می‌باشند.

براساس این گزارش، پیش از این محمدمهدی مفتح سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه در نشست خبری خود در خصوص مصوبات این کمیسیون گفته بود: وزارت راه مکلف شده است اصل زمین مسکن مهر که زمین های آن اجاره 99 ساله است را در صورت تقاضای مالکین و ساکنین به آن ها بفروشد.

منبع: خبرگزاری خانه ملت

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی