به گزارش تجارتنیوز، وضعیت بازار لوازم خانگی سوت و کور است. به دلیل افزایش یکباره قیمت لوازم خانگی تقاضا برای خرید این کالاها آنقدر کاهش یافته است که کسبه را مجبور به فروش قسطی لوازم خانگی کرده است. به گفته رئیس اتحادیه لوازم خانگی، به دلیل کاهش قدرت خرید مردم برخی از واحدهای صنفی لوازم خانگی را اقساطی میفروشند. برخیهای دیگر به دلیل گرانی کالاها ورشکست شدند.
اکبر پازوکی معتقد است که چنانچه وضعیت بازار لوازم خانگی راکد و این رویه ادامهدار باشد بیکاری افزایش و روند تعطیلی فروشگاههای لوازم خانگی بیشتر میشود.
در گذشته وضعیت بازار لوازم خانگی آنقدر آرام بود که کسبه اجناس مورد نیاز را شرایطی یا اقساطی به مردم میفروختند. عدهای هم بودند که جهیزیه فرزندانشان را از کاسب محل بلند مدت اقساطی میخریدند اما در دو سال اخیر با توجه به افزایش قیمت ارز و تاثیر آن در صنعت لوازم خانگی نمایندگیها یا بنگاههای لوازم خانگی حاضر نبودند اجناس را اقساطی به متقاضیان عرضه کنند؛ این در حالی است که « فروش اقساطی لوازم خانگی» دوباره باب شده است.
چگونه قیمت لوازم خانگی ارزان میشود؟
حتی یک ماه گذشته بود که اکبر پازوکی، رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی گفته بود: «قیمت سه قلم لوازم خانگی ایرانی یعنی یک یخچال ساید بای ساید، لباسشویی و ظرفشویی حدود 80 میلیون تومان است، فروشندگان لوازم خانگی آنقدر سرمایه ندارند که بخواهند کالاها را اقساطی به مردم بفروشند.»
حالا رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی صحبتهایش را پس میگیرد.
حال برای اینکه وضعیت بازار لوازم خانگی سامان شود، چه باید کرد؟ رئیس اتحادیه لوازم خانگی پاسخ داد که مواد اولیه برای تولیدکنندگان در کشور وجود دارد اما قیمتها گزاف است. برای برون رفت از این شرایط تولیدکنندگان لوازم خانگی باید به جای یک شیفت کاری سه شیفت کار کنند. با افزایش میزان تولید، عرضه لوازم خانگی به بازار افزایش مییابد و قیمت لوازم خانگی ارزان میشود.
کالای جدید جایگزین کالاهای قدیمی نمیشود
اکبر پازوکی درباره تعطیلی واحدهای صنفی لوازم خانگی به تجارتنیوز گفت: فعالیت در بازار لوازم خانگی فرق دارد. کسانی که 20 ساله در این صنف فعالیت دارند یک شبه اعتبارشان را جمع نمیکنند تا از این صنف خارج شوند. صنف بازار لوازم خانگی مثل بقالی نیست که افراد یک روز چیپس و پفک بفروشند و بار دیگر کالای دیگر خرید و فروش کنند.
او اظهار کرد: متاسفانه قیمت کالاها انقدر گران شده است که واحدهای صنفی هم نمیتوانند کالاهای جدید را جایگزین کالاهای قدیمی کنند.
سلام..واقعا یکی پیدا نمیشه ی همتی بکنه…ما ۷ساله ک ازدواج کردیم ولی هیچ یک از لوازم ضروری نداریم شاید هیشکی حرف منو باور نکنه ولی خدایش راست میگم ودروغی در کار نیست…تو شهر خودم هر جا رفتم اصن قسطی نمیدن..درآمدمون هم به اندازه ای نیست ک بخام یجا قیمت ی وسیله ای رو بدم…تا کی ما باید اینجوری گرفتاری بکشیم…بخاطر این شرایط مجبورشدیم از شهرمون مهاجرت کنیم و ی جایی مشغولیم..با این اوضاع حالایی از این جا بیرونمون کنن دیگه واویلا میشه…
بالاخره تو این وانفسای گرانی،تورم و..خرید و فروش اقساطی هم راهکاریه در جهت برآورده کردن نیاز مشتری و نیز فروشنده و کاسب..!
سه قلم ۸۰میلیون که هیچ ۲۰میلیون هم بود مردم توان خریدبا۲میلیون حقوق ندارندحالا میخوادکل صنعت ورشکسته بشه یانشه
دقیقا .گل گفتی ????
رمز پیروزی نخریدن است وسلام
دیگه نایی نمونده
دولت بی تدبیری وناامیدی،واقعا غیر قابل تحمل شد
سلام وقتی ما یخچال یا تلوزیون تو خونه نداشته باشیم باید چیکار کنیم هیچکس هم اقساطی قبول نمیکنه یا ضامن میخوان یا باید بری بانک وام بگیری که این هم نمیشه ما رو بدبخت کردن
ما خودمون در تمام این مدت دو سال و نیم اخیر با وجود افزایش روزانه قیمتها تا جایی که توانستیم قسطی بار فروختیم البته با احتیاط بیشتر و مثلا شرط تسویه نهایت ۴ ماهه تا خودمون هم خیلی متضرر نشیم ولی واقعا ریسک خیلی زیادی داره چون در صورتی که تو یک ماه درصد بالایی از مشتری ها اقساطشون رو نیارن ما هم به مرز ورشکستگی می رسیم
اقساط با سود کلان و انتخاب کاملا محدود
اگه توانستیم میوه بخریم یخچال ساید بای ساید پیشکشمون همه چی اونقدر گران هیچ کس نمیتونه نفس بکشه چه برسه به لوازم خانگی
بگو اگر تونستیم میوه بخریم تو راه پله هم نگه میداریم فعلا که هواها سرده همه جا یخچاله .ما ۱۶ ساله ازدواج کردیم هنوز یه تلویزیون ۲۱ اینچ دست دوم نگاه میکنیم .نداریم چکار کنم .با دعوا و …برا آدم پول میشه .کی راضیه نداری بکشه .هیچکس چشمش رو کور نمی خواد .با کارگری و اجاره خونه که طوفان میکنه بخدا ۳ ساله لب به گوشت نزدیم .