موضوعات داغ: # پیش بینی بازارها # قیمت سکه # بیت کوین # مذاکرات # قیمت طلا # قیمت دلار # بازار سهام # قیمت نقره
«تجارت‌نیوز» گزارش می‌دهد:

قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ / بازار طلا با لیدری دلار جهش کرد

قیمت طلا و سکه
قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ همراه با رشد قیمت دلار، در روند جهشی بازگشایی شد. قیمت طلا رشد کرد و به سطح 6.7 میلیونی رسید. قیمت سکه نیز در تمامی قطعات افزایش یافت و سکه امامی وارد کانال 75 میلیونی شد. گفتنی‌ست قیمت دلار امروز افزایشی شده و اکنون در سقف کانال 84 هزار تومانی قرار گرفته است.

به گزارش تجارت نیوز، قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ همراه با افزایش قیمت دلار، در روند صعودی بازگشایی شد. قیمت طلا وارد کانال ۶ میلیون و 700 هزار تومانی شد و قیمت سکه در تمامی قطعات افزایش یافت.

جهش قیمت دلار به سقف کانال 84 هزار تومانی و فضای انتظاری سیاسی باعث جهش قیمت‌ها در بازار طلا و سکه شده است. کارشناسان پیش‌بینی می‌کنند، تا زمانی که موضوع مذاکرات ایران و آمریکا حل و فصل نشود، نوسان در بازارهای مالی ادامه‌دار خواهد بود.

قیمت طلا و سکه

شایان ذکر است، قیمت اونس جهانی طلا امروز با رقم 3235 دلار به ثبت رسیده است. همچنین قیمت دلار امروز رشد کرده و در این لحظه، روی رقم 84 هزار و 700 تومان نوسان می‌کند.

 

گرم نقره ۱۱ هزار تومان ارزان شد!

قیمت اونس جهانی نقره امروز با دو سنت کاهش، روی رقم ۳۲ دلار و ۳۵ سنت قرار گرفت؛ گرم نقره ۹۹۹ در بازار داخل با ۱۱ هزار و ۷۵۰ تومان افزایش، گرمی ۹۶ هزار و ۱۶۰ تومان به فروش رسید.

سکه امامی وارد کانال 75 میلیونی شد

بازار سکه امروز در تمامی قطعات افزایش یافت. قیمت سکه امامی با سه میلیون 600 هزار تومان افزایش، با رقم 75 میلیون تومان به ثبت رسید؛ سکه بهار آزادی با افزایش سه میلیون و ۵۲۵ هزار تومانی، روی رقم 69 میلیون و ۵۱۵ هزار تومان قرار گرفت.

همچنین قیمت نیم سکه با سه میلیون تومان و ربع سکه با دو میلیون و ۱۰۰ هزار تومان افزایش، به‌ترتیب با رقم‌های 44 میلیون و ۵۰۰ هزار تومان و 25 میلیون و ۵۰۰ هزار تومان ثبت شدند. قیمت سکه گرمی نیز با افزایش 300 هزار تومانی، با رقم ۱۳ میلیون و 800 هزار تومان به ثبت رسید.

حباب سکه رشد کرد

حباب سکه امروز در اغلب قطعات افزایشی است؛ حباب سکه امامی 884 هزار تومان، بهار آزادی 884 هزار تومان، نیم سکه یک میلیون و 712 هزار تومان، ربع سکه یک میلیون و 457 هزار تومان افزایش و حباب سکه گرمی نیز 16 هزار تومان کاهش داشت.

طلای ۱۸ عیار صعودی شد

بازار طلا امروز در روند صعودی قرار گرفته است. قیمت هر مثقال طلا با یک میلیون و 800 هزار تومان افزایش، روی رقم ۲۸ میلیون و 800 هزار تومان قرار گرفته است. هر گرم طلای ۱۸ عیار، با رقم ۶ میلیون و 700 تومان به فروش می‌رسد. قیمت طلای دست دوم نیز با رقم ۶ میلیون و 589 هزار و ۸۶ تومان به ثبت رسیده است.

گزارش‌های بیشتر را در صفحه طلا و ارز بخوانید.

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی