موضوعات داغ: # قیمت دلار هرات # قیمت دلار سلیمانیه # آزادسازی سهام عدالت # سود سهام عدالت # خوراکی
رئیس اتحادیه املاک کرج در گفتگو با تجارت‌نیوز:

قیمت مسکن در کرج ارزان شد / ارزانی خانه ادامه دارد

karaj

رئیس اتحادیه املاک کرج از کاهش قیمت خانه در کرج خبر داد و گفت: چنانچه ثبات و کاهش قیمت دلار ادامه‌دار باشد، قیمت مسکن نیز 20 درصد دیگر ارزان خواهد شد.

رئیس اتحادیه املاک کرج در پاسخ به این پرسش که آیا حباب قیمت مسکن در کرج ترکیده است یا خیر؟ به تجارت‌نیوز گفت: حباب قیمت مسکن به خانه‌های کرجی‌ها هم سرایت کرد. با کاهش قیمت دلار قیمت خانه در کرج نیز حدود 30 درصد ارزان شد. چنانچه ثبات و کاهش قیمت دلار ادامه‌دار باشد، قیمت مسکن نیز 20 درصد دیگر ارزان خواهد شد.

محمد قمی افزود: در حال حاضر خریداری برای خرید خانه‌های کرج وجود ندارد و بازار در رکود کامل به سر می‌برد. به دلیل بالا رفتن قیمت مسکن و رسیدن میزان افزایش آن به 105 درصدی مردم دیگر توان خرید خانه را ندارند. از این رو تعداد معاملات خرید خانه در کرج نسبت به سال گذشته 50 درصد کاهش یافته است.

او به متوسط قیمت خانه در کرج اشاره و اظهار کرد: متوسط قیمت مسکن در استان البرز از متری دو میلیون و 500 آغاز و تا هر متر 20 میلیون تومان می‌رسد. عظیمیه، چهارباندی، جهان شهر و محمد شهر از مناطقی هستند که قیمت خانه از متری پنج میلیون تومان تا متری 20 میلیون تومان ادامه دارد.

نظرات