موضوعات داغ: # بوگاتی # آینده بازار طلا # امیر قطر # آژانس بین المللی اتمی # بارش برف # تعطیلی مدارس # هواشناسی # استقلال

قیمت نفت امروز ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ به ۷۵ دلار و ۴۰ سنت رسید

افزایش قیمت نفت

قیمت نفت برنت دریای شمال امروز با 18 سنت معادل 0.24 درصد افزایش به 75 دلار و 40 سنت رسید.

به گزارش تجارت نیوز، قیمت نفت پس از حمله پهپادی به یک ایستگاه پمپ نفت در روسیه و کاهش جریان نفت از سوی قزاقستان افزایش یافته است.

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با 18 سنت معادل 0.24 درصد افزایش به 75 دلار و 40 سنت رسید. نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا هم با 70 سنت معادل 1 درصد افزایش 71 دلار و 45 سنت معامله می‌شود.

حمله پهپادی به ایستگاه کروپوتکینسکایا در جنوب روسیه انتقال نفت از قزاقستان به بازارهای دنیا توسط شرکت‌هایی مانند شورون و اکسون موبیل را کاهش داده است. کنسرسیوم خط لوله کاسپین به‌عنوان اپراتور این ایستگاه این خبر را در روز دوشنبه اعلام کرد.

اما عکس‌العمل قیمت نفت در برابر این خبر محدود بوده‌است. تحلیلگران پیش‌بینی می‌کنند متوسط قیمت نفت برنت در سال جاری میلادی 76 دلار در هر بشکه باشد، یعنی 5 درصد پایین‌تر از متوسط سال گذشته و دلیل آن را مازاد عرضه، عوارض و تنش‌های تجاری می‌دانند.

روسیه اعلام کرد تولیدکنندگان نفت اوپک پلاس قصد ندارند افزایش ماهانه عرضه نفت را که قرار است از آوریل آغاز شود به تعویق بیندازند.

اوپک در ماه دسامبر طرح افزایش تولید را به‌خاطر ضعف تقاضا و افزایش عرضه از سوی کشورهای خارج از این گروه تا ماه آوریل به تأخیر انداخت.

منبع: تسنیم

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی