موضوعات داغ: # مذاکرات # مذاکرات ایران و آمریکا # ترامپ # فوتبال # آمریکا # پیش بینی بازارها # سیدعباس عراقچی # مهدی طارمی

مذاکرات در یک فضای حرفه‌ای در حال انجام است

مذاکرات در یک فضای حرفه‌ای در حال انجام است
اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه، درباره دور پنجم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا اعلام کرد پنجمین دور مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در فضایی حرفه‌ای جریان دارد.

به گزارش تجارت نیوز، اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه در رم درباره روند دور پنجم مذاکرات غیرمستقیم ایران-آمریکا، گفت: «مذاکرات در یک فضای حرفه‌ای در حال انجام است و وزیر امور خارجه عمان در گفت‌وگوهای جداگانه با مذاکره‌کنندگان ارشد ایرانی و آمریکایی، پیام‌ها و مواضع طرفین را منتقل می‌کند.»

بقائی تصریح کرد: همه ادعاهایی که راجع به مباحث مطرح‌شده در مذاکرات، در رسانه‌های خارجی منتشر شده است، گمانه‌زنی بوده و قابل تایید نیست.

منبع: ایرنا

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی