موضوعات داغ: # تعطیلی مدارس # سرما # پیش بینی بازارها # پیش بینی قیمت سکه # پیش بینی قیمت طلا

امشب ۱.۴ میلیون دُز واکسن آسترازنکا ایتالیایی به کشور وارد می‌شود

1000x563 cmsv2 3f5ae256 5bd3 54f5 9cab 08567668640b 5234698

سخنگوی سازمان غذا و دارو گفت: امشب بیش از یک میلیون و ۴۰۰ هزار دُز واکسن آسترازنکا (ساخت ایتالیا) از مجموعه کوواکس وارد کشور می‌شود.

به گزارش تجارت‌نیوز، کیانوش جهانپور سخنگوی سازمان غذا و دارو، درباره محموله‌های واکسن کرونا که امروز به کشور وارد شده، گفت: دو محموله واکسن از دو مبداء مختلف برای امروز در دستور کار است. یکی از این محموله‌ها (بالغ بر یک میلیون دُز) بامداد وارد شده و دیگری نیز بالغ بر یک میلیون و ۴۰۰هزار دُز شامگاه امروز وارد کشور می‌شود.

به گفته جهانپور، به این ترتیب مجموع واکسنهای وارد شده به کشور تا کنون، به حدود ۵ میلیون و ۶۰۰ هزار دز خواهد رسید.

رئیس مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت بهداشت افزود: مجموع ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار دُزی که از دو مرحله و دو منبع مختلف طی امروز دریافت می‌شود، بعد از برچسب گذاری در سامانه «تیتک» مانند محموله های قبلی در شبکه بهداشتی کشور برای واکسیناسیون فاز دوم که در جریان است، توزیع و استفاده خواهد شد.

منبع: ایسنا 

آخرین اخبار اقتصادی را از کانال تلگرام تجارت‌نیوز دنبال کنید.

 

نظرات