به گزارش تجارت نیوز، فرمانده نیروهای مرکزی آمریکا سفر ۱۰ روزه خود به منطقه خاورمیانه را که شامل دیدار با مقامات ارشد چند کشور و بازدید از ناو هواپیمابر «یواساس آبرام لینکلن» در دریای عرب بود، به پایان رساند.
«برد کوپر»، فرمانده سنتکام در جریان سفر منطقهای خود ضمن گفتوگو با رهبران و فرماندهان سیاسی و نظامی کشورهای کلیدی منطقه، در مراسم تودیع و معارفه فرمانده جدید «عملیات عزم پولادین» در اردن شرکت کرد.
سنتکام با انتشار بیانیه ای اعلام کرد: «دریاسالار برد کوپر، فرمانده این نیروها، سفر ۱۰ روزه خود به منطقه خاورمیانه را در ۱۵ اوت به پایان رساند در حالیکه این سفر شامل بازدید از چند کشور و حضور روی ناو هواپیمابر نیروی دریایی آمریکا مستقر در دریای عرب بوده است.»
سنتکام در بیانیه خود تصریح کرد: «کوپر با مقامات ارشد سیاسی و نظامی در بحرین، عراق، اسرائیل، اردن، عربستان سعودی و امارات متحده عربی دیدار کرده است.»
منبع: ایلنا