موضوعات داغ: # قیمت دلار # قیمت طلا # بورس کالای ایران # بازار سهام # ایران خودرو # قیمت سکه # سایپا # قیمت مصالح
فرود عسگری، رئیس کل گمرک ایران در پاسخ به پرسش خبرنگار «تجارت‌نیوز»:

پرونده قضایی مدیر گمرک خراسان شمالی منتفی است

پرونده قضایی مدیر گمرک خراسان شمالی منتفی است
رئیس کل گمرک، در پاسخ به پرسش خبرنگار «تجارت‌نیوز» پرونده قضایی مدیر گمرک خراسان شمالی و گزارش 45 صفحه‌ای سازمان بازرسی در مورد یکی از مدیران گمرک را تکذیب کرد.

به گزارش تجارت نیوز، در نشست خبری امروز گمرک ایران، خبرنگار تجارت‌نیوز پرسش‌هایی درباره انتصاب یکی از مدیران تازه منصوب‌شده گمرک و همچنین انتشار گزارشی درباره تخلافات یکی از مدیران از سوی سازمان بازرسی مطرح کرد.

پرونده قضایی مدیر گمرک خراسان شمالی منتفی است

پرسش نخست مربوط به انتصاب مدیرکل گمرک استان خراسان شمالی بود. این انتصاب در حالی رخ داد که خبرها حاکی از آن هستند که مدیر منصوب شده، دارای پرونده قضایی باز در مورد تخلف در زمان مدیریت گمرک استان گلستان است.

فرود عسگری، رئیس کل گمرک ایران، در واکنش به این سؤال تصریح کرد که روند انتصاب مدیران کل گمرک بر اساس استعلام چهارگانه از مراجع ذی‌صلاح انجام می‌شود و بدون دریافت تأییدیه‌های لازم، هیچ حکمی صادر نمی‌شود. او افزود: «حکم مدیرکل گمرک خراسان شمالی نه به عنوان سرپرست، بلکه به عنوان مدیرکل صادر شده و همه استعلام‌های قانونی نیز دریافت شده است. بنابراین موضوع پرونده قضایی منتفی است و من چنین چیزی نشنیده‌ام.»

رئیس کل گمرک، گزارش 45 صفحه‌ای سازمان بازرسی در مورد یکی از مدیران را تکذیب کرد

موضوع دوم مطرح‌شده توسط خبرنگار تجارت‌نیوز در نشست به گزارشی ۴۵ صفحه‌ای مربوط بود که گفته می‌شود از سوی سازمان بازرسی علیه یکی از مدیران گمرک ارائه شده اما از سوی رئیس کل سازمان مسکوت باقی مانده است.

عسگری در این‌باره نیز توضیح داد: «اگر گزارشی از سوی بازرسی قضایی تهیه شده باشد، طبیعتاً باید به من به‌عنوان رئیس دستگاه ارائه شود. اما آنچه شما به آن اشاره کردید تا این لحظه به دست من نرسیده است.»

برای مطالعه بیشتر صفحه اقتصاد کلان در تجارت‌نیوز را دنبال کنید.

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی