موضوعات داغ: # آموزش و پرورش استان # تیراندازی # سیستان و بلوچستان # دانشجویان # افزایش حقوق کارگران # استان قم # سامانه سهام عدالت # سرمایه گذاری

هفته‌ای زیان‌ده برای بازار ارز / روند قیمت دلار و یورو در هفته‌ای که گذشت

خرید ارز
اولین هفته ماه آبان قیمت ارز در صرافی ملی روندی نزولی تجربه کرد و نرخ دلار در روز پنج‌شنبه با افت 200 تومانی نسبت به هفته قبل به 11 هزار و 200 تومان رسید.

به گزارش تجارت‌نیوز، قیمت ارز که هفته گذشته از ثبات برخوردار بود، در این هفته روندی نزولی را تجربه کرد و در آخرین روز کاری هفته قیمت دلار به 11 هزار و 200 تومان رسید.

روز شنبه با توجه به تعطیلی اربعین و صرافی ملی قیمت ارز نسبت به روز پنج‌شنبه تغییری نداشت و قیمت دلار در رقم 11 هزار و 400 تومان و قیمت یورو نیز در رقم 12 هزار و 500 تومان ثابت ماند.

در روز یکشنبه نیز قیمت دلار و یورو در صرافی ملی با توجه به تعطیلی بازارهای جهانی نسبت به روز شنبه تغییر نکرد و به ترتیب در رقم‌های 11 هزار و 400 تومان و 12 هزار و 600 تومان ثبات داشتند.

سومین روز هفته قیمت دلار با کاهش 50 تومانی روبرو شد و به 11 هزار و 350 تومان رسید اما قیمت یورو در رقم 12 هزار و 600 تومان ثابت ماند.

روز سه‌شنبه روند قیمت‌ها تغییر نکرد و قیمت دلار در رقم 11 هزار و 350 تومان و نرخ یورو در رقم 12 هزار و 600 تومان ماندگار شد.

روز چهارشنبه اولین روز ماه آبان، شاهد کاهش 100 تومانی قیمت دلار و 50 تومانی نرخ یورو در صرافی ملی بودیم که قیمت دلار به رقم 11 هزار و 250 تومان و قیمت یورو به رقم 12 هزار و 550 تومان رسید.

پنجشنبه و آخرین روز کاری هفته روند کاهشی نرخ ارز ادامه داشت و قیمت دلار در صرافی ملی با کاهش 50 تومانی به 11 هزار و 200 تومان و قیمت یورو نیز با افت 50 تومانی به 12 هزار و 500 تومان رسید.

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی