به گزارش تجارتنیوز، از یک سو مردم از کیفیت و گرانی اینترنت گلایه دارند و از سوی دیگر برخی اپراتورها و شرکتها از ضرورت افزایش قیمت خدمات خود میگویند یا معتقدند تعرفهها بالا نیست. در یکی از تازهترین اظهارنظرها در این مورد، مدیر عامل ایرانسل گفته که اینترنت موبایل در تمام دنیا لوکس و گران است.
آنگونه که اعتمادآنلاین گزارش داده، بیژن عباسیآرند، مدیر عامل ایرانسل در پاسخ به زیاد بودن تعرفه بالای اینترنت برای معلمان و دانش آموزان گفته است که سرعت اینترنت خانگی ما در ایران به نسبت اینترنت موبایل، پایین است و البته باید بدانیم که اینترنت موبایل در تمام کشورها یک اینترنت لوکس و گران است.
به گفته او، دسترسی به اینترنت ثابت برای خانواده ها از لحاظ سرعت خوب نیست؛ به همین دلیل است که تصور میشود اینترنت موبایل تعرفه بالایی دارد.
خطر هک اطلاعات مردم
دنیای اقتصاد، در گزارشی به ضعف قانونی و نبود سامانهای جامع پرداخته که باعث شده است اطلاعات افراد در دسترس هکرها قرار داد.
بر اساس این گزارش، نشت اطلاعات هویتی کاربران یکی از صرافیهای آنلاین، موضوعی است که در روزهای اخیر مجددا توجه بسیاری از فعالان فضای آنلاین را به موضوعات مهمی چون احراز هویت مجازی و حفاظت از دادهها در فضای وب جلب کرده است. دادههای لو رفته، مجموعهای از عکسهای سلفی صورت کاربران در کنار عکس کارت ملی و اطلاعات کارت بانکی آنهاست.
یکی از چالشهایی که مدیران برخی از کسب و کارهای کوچک و متوسط به آن اشاره میکنند، دسترسی بسیار سخت شرکتهای غیردانشبنیان به سامانه احراز هویت شاهکار است.
از طرف دیگر، در سامانه شاهکار تنها تطبیق شماره ملی و شماره موبایل کاربر انجام میشود و عدهای معتقدند این روش احراز هویت، کارآیی چندانی در حل موارد پروندههای تخلف ندارد. در نتیجه بسیاری از کسب و کارها به روشهای جایگزینی مانند چک کردن دستی برخی مجموعه اطلاعات هویتی کاربر یا دریافت عکس از کاربر به همراه مدارک هویتی وی روی میآورند.
نگهداری آنها از چنین مدارکی حتی پس از انجام احراز هویت، چندان هم بیعلت نیست. با توجه به مشکلاتی که در موارد احضار کسب و کارها به دادگاهها برای رسیدگی به پروندههای شکایت پیش میآید و دادگاه عمده مسوولیت را به عهده صاحب کسب و کار آنلاین میداند، این کسب و کارها ترجیح میدهند حداقل مدارکی که از کاربران دارند را برای اثبات بیگناهی خود در جایی نگهداری کنند.
پیشبینی درآمد ۲ میلیارد دلاری پیپل از تجارت بیتکوین
دیجیاتو در گزارشی به پیشبینی درآمد ۲ میلیارد دلاری پیپل از تجارت بیتکوین پرداخته است.
پیپل در سال ۲۰۲۰ امکان خرید، نگهداری و فروش ارزهای دیجیتال را برای کاربران فراهم کرد که برخی همین اقدام را یکی از دلایل افزایش قیمت بیت کوین میدانند و حتی این پلتفرم پرداخت در یک ماه ۷۰ درصد بیت کوینهای استخراج شده را خرید. حالا یک تحلیلگر پیشبینی کرده درآمد پیپل از بیت کوین تا سال ۲۰۲۳ به ۲ میلیارد دلار میرسد.
تحلیلگر شرکت «Mizuho Securities» به نام «دان دولف» انتظار دارد درآمد کلی این پلتفرم پرداخت غولپیکر در سال ۲۰۲۱ رشد ۲۰ درصدی را تجربه کند. به گفته دولف، ارتباط کاربران با پیپل به علت امکان خرید و فروش ارزهای دیجیتال افزایش چشمگیری داشته و ۵۰ درصد کاربران رمزارزها روزانه اپ آن را اجرا میکنند.
آخرین اخبار و گزارشها در حوزه استارتاپ و فناوری اطلاعات را در صفحه اختصاصی استارتاپ تجارتنیوز دنبال کنید.
اینترنت لوکس???.اونم اینترنت ایران
?
توی ایران تعرفه مکالمه از همه دنیا ارزانتره.خخخخخخ
سلام
بارها و بارها شنیدیم که هزینه اینترنت یا بنزین و امثال آن در ایران بسیار ارزانتر از نرخ جهانی آن است.
بارها مسئولان و مدیران باین بهانه قصد بالا بردن قیمت این اقلام را نموده اند و بعضاً در این راستا موفق هم بوده آمد و فشار این هزینه ها نیز معمولا بر دوش اقشار مختلف جامعه است.
نکته و سئوالی که مطرح است اینست که آیا این آقایان که برای قیمت گذاری ملاکهای جهانی را مد نظر دارند آیا برای قیمت گذاری حداقل دستمزد هم ملاک جهانی را مد نظر قرار میدهند؟
آیا اگر قرار است هزینه ها را جهانی و بر حسب نرخ دلار پرداخت کنیم درآمد را هم بر حسب نرخ دلار پرداخت میکنند؟
حداقل درآمد یک کارشناس تازه فارغ التحصیل رشته حسابداری در یکی از کشورهای غربی بالغ بر بالای ۳۰۰۰ دلار میباشد که بر حسب قیمت روز دلار چیزی بالغ بر ۸۴ میلیون تومان!؟!؟
آیا ما در ایران چنین درآمدی داریم؟!؟
با این روند حقوق و دستمزد و افزایش آخه ای هزینه ها قشر عظیمی از مردم در ایران هر لحظه فقیرتر و سبد کالای آنها هر روز خالی تر میشود.
کی و چه زمانی قرار است اوضاع اقتصادی سروسامان بگیرد و ثبات اقتصادی به کشورمان بازگردد؟
برای نو کیسه هایی چون شما بله ..ولی برای اونی که طبعش بلنده خیر .
الان تو چین ژاپن اروپا و آمریکا و.. دارن نسل جدید اینترنت بهره بر داری میکنن ، اونوقت ما باید از این قسمت خونه به اون قسمت خونه برای تبدیل H به H+ و H+ به 4G باشیم، تازه 4G میشه هم اصلا ارتباطی صورت نمیگیره، علاوه بر اون مالیاتی که برا اینترنت خط میگیرن، آخر نت که میشه کلا متوقف میشه ، بعدشم اون آقا بیاد بگه لوکس و گرونه.. اینو نگه چی بگه..؟ والا همه جا اپراتوراشون به کوچیک و بزرگ نت رایگان یا مناسب با قیمت خوب ارائه میکنن ،مشتری هاشونو رو تخم چشماشون نگه میدارن، .. انقدر عقب افتاده شدن بعضی اپراتورا فکر میکنن پول تو نت مردمه.. ایشالله یه روزی برسه که دیگه از نت مردم اینجور پول نکشن، اصلا باید ارتباطات رایگان باشه.. اقای ماسک حدود ۸۰۰ تا ماهواره اینترنت با سرعت ۱۵۰مگ بر ثانیه فرستادن فضا.. این وضعیت اینجور نمیمونه مگه عهد بوقه؟؟
دقیقا همینجوره، ، واقعا چه درآمدی در روز، درصورتی که نباید اصلا پول بگیرن برای نت، همه کشورها روبه پیشرفته انوقت ما هنوز….، واقعا نظرتون قبول دارم، دقیقا همینجوره،ممنونم
آخه چرا باید اینجور باشه، خدایی باید اینترنت آزاد باشه،نه برای ۲گیگ ۲۰۰۰۰تومن بگیرن، اینم شده یجور در امد برای ایرانسل، چه درآمدی داره در روز،حسابشو کنید،چقدر پول میگیرن از مردم بیچاره، چه منبع درآمدی داره،، همه کشورها روبه پیشرفته ،ما هنوز برای نت باید این اتاق به اون اتاق بریم، واقعا افتضاح،، کاش دیگه پوز نمیداد
بله عقب مونده هایی مثل ایرانسل که اینترنت رو به مردم میندازن، و ما از مجبوری گاها میگیریم، بله کالای لوکس هست
اما در جهان اینگونه نیست…
کی گفته اینو. توو خیلی از کشورها اینترنت رایگان هست. اینو نگه چی بگه
همج کشورها اینترنت رایگان هستش فقط ایران پول اینترنت میگیره
مدیر قبلیش گه بگه ما ژن برتر بودیم (پسر عارف) اینم باید منت بزاره سر مردم نا آگاه و بگه کالای لوکسه.
تو آلمان دوست من ماهی ۳۰ یورو میده اینترنت نامحدود ۱ ماهه داره.
۳۰ یورو اونجا مبلغ خیلی کمی از درامد ماهی ۲۳۰۰ یورویی کف هست
والاه تنهااینترنت بودگران نکردین اونم کردین نوش جونتون ی ذره انصاف داشته باشی