موضوعات داغ: # تولید فولاد # کمبود آب # مناطق آزاد # اروپا # دونالد ترامپ # قیمت تیرآهن # کالابرگ الکترونیکی # واریز یارانه
تجارت‌نیوز گزارش می‌دهد:

تحلیل بازار امروز / سنتیمنت قوی خرید در روز‌های پایانی سال

بورس
گویا بازار سرمایه در روزهای پایانی سال قصد شگفت‌زده کردن فعالان اقتصادی را دارد. رشد 84 هزار و 770 واحدی نماگر اصلی تالار شیشه‌ای در پایان معاملات امروز، باعث شد این شاخص پیش از سال نو بر فراز ارتفاع یک میلیون و 905 هزار واحدی بایستد.

به گزارش تجارت‌نیوز، گویا بورس تهران در روزهای پایانی سال قصد شگفت‌زده کردن فعالان اقتصادی را دارد.

امروز شاخص کل بورس با رشد 84 هزار و 770 واحدی بر فراز ارتفاع یک میلیون و 905 هزار واحدی ایستاد؛ آخرین بار سی‌ام تیر ۹۹ بود که شاخص کل سطح ۱.۹ میلیون واحدی را دیده بود.

شاخص کل هم‌وزن نیز همسو با شاخص کل رفتار کرد و با افزایش 3.8 درصدی به سطح 575 هزار و 478 واحدی رسید.

ارزش معاملات خرد امروز با افزایش چشمگیر و قابل توجه نسبت به روزهای گذشته عدد ۱۲۱۰۰ میلیارد تومان را ثبت کرده است که از این مقدار ۶۷۰۰ میلیارد تومان متعلق به بورس و ۲۴۰۰ میلیارد تومان متعلق به فرابورس و ۳۱۰۰ میلیارد متعلق به صندوق‌های سهامی بوده است

رشد انفجاری بازار سرمایه؛ هیجانی یا با پشتوانه قدرتمند؟

رشد نزدیک به 85 هزار واحدی بازار سرمایه، در حالی که تراز ورود و خروج پول حقیقی‌ها به بازار سرمایه رقم 993 میلیارد تومانی را نشان می‌داد، نشان از سنتیمنت مثبت حاکم بر بازار سرمایه در روز‌های پایانی سال 1401 دارد.

همان‌گونه که بیان شد، چهارشنبه هفته گذشته آخرین مهلت ثبت برداشت پول از کارگزاری‌ها بود. این موضوع فشار زیادی را از بازار برداشت. همان فشاری که در روزهای پیشین اسفند، طبق سنتی سالیانه، به واسطه فروش حقوقی‌ها برای تامین مالی حقوق و پاداش‌های پایان سال به بازار وارد می‌شد.

به نظر می رسد با این جو و مومنتوم در بورس، در تعطیلات عید 1402 به سقف 99 حمله شود و بعد از تقریبا 2 سال و 8 ماه شاهد بازگشت شاخص کل به سقف تاریخی خودش باشیم.

البته ناگفته نماند که بسیاری از سهم‌ها هنوز با سقف تاریخی خود فاصله زیادی دارند. سهم هایی که بسیاری از آنها در شرایط فعلی در صورت رسیدن به سقف قیمتی حباب خاصی هم نخواهند داشت.

بیشترین و کمترین بازدهی صنایع

در پایان جریان دادوستدهای امروز بازار سرمایه، گروه‌‎های سایر مخابرات، نساجی و محصولات کاغذی به ترتیب با 8.6 درصد، 8.59 درصد و 6.61 درصد، بیشترین بازدهی را نصیب سهامداران خود کردند.

از سوی دیگر در روز جاری کمتر صنعتی با بازدهی منفی یافت می‌شد؛ سایر معادن و صنعت چاپ تنها صنایع بورس تهران بودند که بازدهی منفی کسب کردند.

بازدهی صنایع 27 اسفند

ورود و خروج پول به تفکیک صنایع

در میان بازار یک دست سبز  امروز پس از صندوق‌های سهامی با 677 میلیارد تومان ورود پول، گروه فرآورده‌های کالایی بیشترین ورود پول را به میزان 166 میلیارد تومان به خود اختصاص داد.

همچنین در سوی مقابل، صندوق‌های درآمد ثابت با 476 میلیارد تومان خروج پول، بیشترین خروج پول میان صنایع را تجربه کرد. خروج پول از صندوق‌های درآمد ثابت نشان از تهاجمی شدن خریداران دارد.

با آمار و ارقام ثبت شده در بازار امروز می‌توان با اطمینان گفت رشد 84 هزار واحدی بازار در جریان معاملات شنبه، رشدی با پشتوانه ارزش معاملات است.

ورود و خروج پول به صنایع 27 اسفند

گزارش‌های بیشتر تحلیل بازار را در صفحه اخبار بورس بخوانید.

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی