موضوعات داغ: # بیروت # رئیس سازمان هواپیمایی کشوری # حمله تروریستی # ونزوئلا # دانشجو

انفجار در وزارت شهرسازی افغانستان؛ ۴ نفر کشته و زخمی شدند

انفجار

سخنگوی طالبان از کشته و زخمی شدن دست کم چهار نفر در پی حمله بمب‌گذار انتحاری به وزارت مسکن و شهرسازی افغانستان خبر داد.

به گزارش تجارت نیوز، سخنگوی طالبان از کشته و زخمی شدن دست کم چهار نفر در پی حمله بمب‌گذار انتحاری به وزارت مسکن و شهرسازی افغانستان خبر داد.

عبدالمتین قانع، سخنگوی طالبان اعلام کرد که در پی وقوع حمله انتحاری در وزارت مسکن و شهرسازی افغانستان یک نفر کشته و دست کم سه تن زخمی شدند.

قانع به ای‌اف‌پی گفت: مهاجم انتحاری قصد ورود به وزارتخانه را داشت و یکی از نیروهای امنیتی به او شلیک کرد و در نتیجه انفجار پس از شلیک، یک فرد در نزدیکی مهاجم کشته شد و سه تن نیز زخمی شدند.

با این حال، یک پزشک مرکز اورژانس کابل که نخواست نامش فاش شود، گفت که پس از انفجار «پنج تا ۶ نفر به این مرکز منتقل شدند.»

هنوز هیچ فرد یا گروهی مسئولیت این حمله را برعهده نگرفته است اما گروه تروریستی داعش مسئولیت انفجار منجر به کشته شدن خلیل الرحمان حقانی، وزیر امور مهاجرین حکومت سرپرست طالبان در ماه دسامبر ۲۰۲۴ را برعهده گرفته بود.

منبع: خبرگزاری مهر

نظرات