به گزارش تجارتنیوز، با نگاه به وضعیت بازار خودرو از ابتدای امسال، میتوان متوجه شد که نبود متقاضی برای خودرو، صدای نارضایتی فروشندگان آن را بلند کرده است. وضعیتی که ابتدا، بنگاههای کوچک را درگیر خود کرد و حال، قلب بنگاههای تولید خودرو را نشانه گرفته است. همین امر برخی از پلتفرمهای خرید و فروش خودرو را بر این وا داشت که با راهاندازی طرحهای جذاب اقساطی، اقدام به جذب متقاضی نمایند. طرح فروش اقساطی محصولات کرمان موتور، یکی از طرحهای جذاب این دوره است.
طرحهای اقساطی برای کرمان موتور
یکی از محصولاتی که بیشترین مشکل را با نبود متقاضی دارد، محصولات شرکت کرمان موتور است. چرا که افزایش قیمتهای کارخانه از یک سو و نبود خریدار برای آن از سوی دیگر، قیمت بازاری اغلب خودروهای این شرکت را تا مرز قیمتهای درب کارخانه کاهش داده است. بنابراین، خود شرکت کرمان موتور در هفتهای که گذشت، اقدام به فروش اقساطی پیکاپ KMC T8 نمود. اما برخی شرکتهای خرید و فروش خودرو، پا را فراتر گذاشته و طرح فروش اقساطی بزرگی به راه انداختهاند.
طرح فروش اقساطی کرمان موتور به دلیل کاهش قیمت بازاری برخی محصولات این شرکت از قیمتهای درب کارخانه، از سوی بنگاههای کوچک و بزرگ بسیار مورد توجه قرار گرفته است.
در طرح فروش اقساطی کرمان موتور، خودروهایی مانند جک S5، جک S3 و KMC عرضه میشود. در این طرح نزدیک به نصف قیمت خودرو در ابتدا دریافت میشود و مابقی مبلغ، به صورت اقساط 12 الی 36 ماهه قابل پرداخت است.
طرح اقساطی برای خودروهای ایرانی
خودروهای داخلی همانند ایران خودرو و سایپا، کمترین مشکل از سمت نبود متقاضی را دارند. چراکه به دلیل قیمتهای پایینتر، حتی در حد اندک، درحال معامله شدن در بازار هستند. اما این معامله اندک نتوانسته بنگاههارا راضی نگه دارد و برخی از آنها در حال فروش اقساطی خودروهای ایرانی با اقساط بلند مدت هستند.
در طرح فروش اقساطی خودروهای داخلی نیز بخش بزرگی از مبلغ خودرو در ابتدا دریافت شده و بخش دیگری حداکثر تا 80 روز باید پرداخت شود. مابقی قیمت از 12 تا 48 ماه قابل قسط بندی است.
چرا متقاضی برای خودرو پیدا نمیشود؟
اولین و مهمترین دلیل رکود در بازار، افزایش قیمت وحشتناک ماههای پایانی سال گذشته بود که توان خرید را از متقاضی گرفت. از سوی دیگر با راهاندازی طرحهای فروش سامانه یکپارچه، اغلب متقاضیان به سمت خرید خودرو از کارخانه ترغیب شدند که این امر، بازار را بیش از پیش در رکود فرو برد.
در گام بعدی، افزایش قیمتهای درب کارخانه از سوی شورای رقابت، تیر دیگری بر پیکره نیمهجان بازار کم تقاضا شد و اغلب فعالان این حوزه را از چرخه خرید و فروش خارج کرد. عدم تغییر نرخ دلار و اخبار مربوط به آزادسازی واردات خودروهای کارکرده نیز تاثیرات زیادی بر تقاضای بازار گذاشتهاند و گویی همه خریداران، چشم به راه آزادسازی واردات خودروهای کارکرده هستند که از دست محصولات بیکیفیت داخلی فرار کنند.
برای مطالعه بیشتر صفحه اخبار خودرو تجارتنیوز را دنبال کنید. همچنین برای اطلاع از آخرین شرایط و جزئیات فروش خودروهای داخلی و مونتاژی میتوانید به صفحه طرح های فروش خودرو مراجعه کنید.
سلام و عرض ادب بهترین راه نخریدن
سلام مردم با نخریدن خودرو باعث شده تا خودرو ساز به التماس بیفتد.
******
سلام دوستان عزیزم فضاهای مجازی چرا نرخ دلار در هرات و یا امارات را به ریال اعلام می کنند . چرا نرخ برابری دلار در امارات رابا درهم اعلام نمی کنند. همین طور چرا نرخ برابری دلار در هرات را با افغانی اعلام نمی کنند.
قسط ماهیانه ۷۰ میلیون رو کی میتونه پرداخت کنه. خیلی جالبه ،قیمت واقعی لگن رو بعنوان پیش پرداخت اول میگیرن و دو برابر دیگه رو قسطی میگیرن. همین کوئیک تو بازار با سیصد تومن گیر میاد، الان یارو مغز خر خورده بیاد سیصد میلیون رو تو دو مرحله بده بعدا سیصد دیگه هم قسط بده، شما برا شعور ملت کمترین ارزشی قائل نیستین، البته خلایق هر چه لایق
خواهشآ نظرات فقط ثبت نکنید ،بزارید تا آقای رئیسجمهور ببیند و زودتر مالیات خودروهای وارداتی را بردارد ،تا درس خوبی به خودرو سازان بدیم ، که ثانیه ای قیمت بالا نبرن ،از آقا یان مجتهد خواهشمندیم که فتوای بدهند که سوار ماشین های ایرانی را حرام اعلام کنند
سلام ،لطفآ نگاهی به حقوق تعیین شده کارگر بیاندازید، که مجلس تعیین کرده، بعد قیمت آهن پاره ها را نجومی کنید ، کرایه خانه ،هزینه تحصیل بچه ها ،قبض برق ،گاز ،آب ،تلفن ،موبایل ،گوشت ،مرغ ،برنج ،روغن مایع ،نان ،لباس ،کفش ، مدیر خودرو سازان بیار ببرم بازار با ۸ میلیون در ماه برای ۴نفر خرید کنه و یک ماه مثل ما زندگی کنه ، تا دیگه ازاین ، ، ، ،آره ، تا پژو ۱۴ میلیون بفروشه نه ۶۰۰ میلیون
مبلغ کامل خودرو را بعنوان پیش پرداخت می گیرند و بقیه را بصورت اقساط هر چند ماه هم باشد کلا سود
با سلام ‘ مشکل اصلی عدم خرید خودرو از سوی مردم قیمتهای غیر واقعی و خودخواهانه شرکتهای خودروساز بخصوص مونتاژیهایی مثل کرمان موتور و مدیران خودرو میباشد و قسطی هم که بدهند باز هم مشتری نخواهند داشت در ضمن این شرکتها باید با این قیمتهای بالا و غیرواقعی اقساط بدون سود بدهند تا مشتری نطرش جلب شود
نخرید شرایط بهتر میشه
وسیله ارزان باشد متقاًضی زیادمیشودولی گران باشد۱- سرمایدار که ماشین دارد .دنبال خرید نمیرود۲ – افراد عادی هم وسعشان نمیرسد .پس خودتان درب رابا دست خود تخته میکنید.
دوست عزیز اینا نوسان میندازن تو بازار که جیب مردم رو خالی کنن، البته این نوسانات در نهایت تورمیه، چون به جای تزریق دلار نفتی و صادرات و … پول کاغذی چاپ میکنن و میدن دست مردم
سلام،چرا مطلب غیراز واقعیت منتشر می کنین،جز اینکه آبروی خودتون بره و بهتون بی اعتماد بشن،نتیجه ی دیگه ای نداره