کد مطلب: ۳۸۷۱۷۲

بازگشت قیمت به «شیپور» منتظر مجوز وزارت صمت

بازگشت قیمت به «شیپور» منتظر مجوز وزارت صمت

مدیر اجرایی سایت «شیپور» می‌گوید در یک طرح جدید سازوکار احراز هویت کابر و کالای مورد آگهی را آماده کرده و منتظر مجوز وزارت صمت برای بازگشت قیمت‌ به سایت‌ها هستند.

به گزارش تجارت‌نیوز ، بیش از چند ماه است که پلتفرم‌های انتشار دهنده آگهی همچون دیوار و شیپور منتظر نظر کارشناسان در وزارت صنعت،معدن و تجارت هستند تا بتوانند به روال قبل قیمت‌های خرید و فروش خانه و خودرو را در دسترس عموم قرار دهند.

اشرف‌زاده، مدیر اجرایی شرکت شیپور در این خصوص به تجارت‌نیوز اعلام کرد که سازوکار احراز هویت کامل آگهی دهنده یا کالای آگهی شده آماده و در اختیار کمیته تصمیم‌گیری در این زمینه در وزارت صنعت قرار گرفته و آنها منتظر صدور مجوز هستند.

او در این زمینه می‌گوید: بر اساس آخرین تصمیمات در این زمینه دستورالعملی برای احراز هویت آگهی دهنده‌ها آماده کرده‌ایم. این دستورالعمل با همکاری گروهی از کارشناسان ثبت آگهی و برخی از کارشناسان اتحادیه کسب‌وکارهای مجازی بررسی و نهایی شده است و روز گذشته این دستورالعمل به کمیته بررسی و تصمیم گیرنده در وزارت صنعت فرستاده شده است.

او با تاکید بر اینکه این دستورالعمل با چیزی که پیش از این برای احراز هویت در سایت‌های انتشار دهنده آگهی در نظر گرفته شده بود، متفاوت است، ادامه می‌دهد: در این طرح ما نیازهایمان را برای روند احراز هویت مطرح کردیم؛ به خصوص در زمینه خودرو که هم مالک و هم خودرو ارزیابی هویتی خواهد شد. در بخش احراز هویت آگهی دهنده با اتصال به سیستم شاهکار و ثبت احوال هویت افراد بررسی و استعلام خواهد شد و در مورد خودرو نیز به طور مثال شماره شاستی موتور خودرو یا وی‌آی‌ان خودرویی که اعلام شده استعلام و بررسی می‌شود که آیا مشخصات اعلام متعلق به خودرویی که آگهی شده است یا خیر.

به گفته اشرف‌زاده با وجود آماده‌سازی چنین فرایندی از سوی سایت شیپور، سیستم شاهکار هنوز هم از زیرساخت لازم برخوردار نیست اما مسولان وزارت صمت وعده داده‌اند به زودی این نواقص را برطرف می‌کنند.

او اضافه می‌کند: اصل این کار با این هدف انجام می‌شود که دوستان متوجه شوند این موضوع هیچ ارتباطی با ما ندارد. تا دوستان از پافشاری بی جهتی که بر آن تاکید می‌کنند، دست بردارند.

مدیر اجرایی سایت شیپور اضافه می‌کند: صحبتی که در تمام جلسات اعلام کردیم این است که این مساله هیچ ارتباطی به پلتفرم‌های انتشار دهنده آگهی نداشته است. تنها یک درصد از کل معاملات در بستر آنلاین و 99 درصد در بستر سنتی در حال انجام است، در بهترین حالت این آمار 5 درصد در مقابل 95 درصد است. چطور ممکن است این بستر با سهم 5 درصدی چنین قدرتی را داشته باشد که بتواند قیمت‌ها را تغییر دهد.

او تاکید می‌کند: شیپور هم زیرساختی را برای بخش خودرو تعبیه کرده است که بتوان قیمت خودرو را کنترل کرد. این طرح از چند سال پیش استارت خورد. در بخش املاک هم همین سیستم وجود دارد و می‌توانیم قیمت ملک را در هر محله و هر کوچه ارزیابی و قیمت واقعی ملک را اعلام کنیم اما مساله اینجاست که آقایان معتقدند یا همه با هم یا هیچ کس؛ چون ما به تنهایی این سیستم را در اختیار داریم اجازه راه‌اندازی این سیستم را به ما نمی‌دهند.

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.